Γιουνάιτεντ: Σκέψεις "βόμβα" να γίνει ο Μπενζεμά... Κασεμίρο και Βαράν με χρυσό συμβόλαιο

Ενδιαφέρον για την απόκτηση του σταρ της Ρεάλ Μαδρίτης, Καρίμ Μπενζεμά φέρεται να δείχνει η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ σύμφωνα με δημοσίευμα της Nacional.

Real Madrid's Karim Benzema gestures as he warms up before the Champions League group F soccer match between Real Madrid and Shakhtar Donetsk at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Wednesday, Oct. 5, 2022. (AP Photo/Bernat Armangue)
Ο Καρίμ Μπενζεμά AP PHOTO/BERNAT ARMANGUE

Μία μεταγραφή που αν πραγματοποιηθεί αναμένεται να προκαλέσει θύελλα, φέρεται πως επιθυμεί να κάνει η ομάδα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ σύμφωνα με δημοσίευμα.

Συγκεκριμένα, η ισπανική Nacional αναφέρει πως η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι έτοιμη να κάνει μία "τρελή" προσφορά στον Καρίμ Μπενζεμά προκειμένου να γίνει κάτοικος Μάντσεστερ το καλοκαίρι.

Το συμβόλαιο του Γάλλου στράικερ με την Ρεάλ Μαδρίτης λήγει το καλοκαίρι του 2023, γεγονός που θέλει να εκμεταλλευτεί η Γιουνάιτεντ για να τον αποκτήσει.

Μάλιστα, όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα, η Γιουνάιτεντ αναμένεται να βγάλει από τα ταμεία της ένα αρκετά μεγάλο πόσο για τη θέση του επιθετικού καθώς πρόσφατα γλίτωσε αποζημίωση ύψους 17,5 εκατομμυρίων προς τον Κριστιάνο Ρονάλντο.

Διαβάστε Περισσότερα

Σιμόν Σιμόνι, από την β' κατηγορία της Αλβανίας στην Bundesliga

Αν θέλεις να γίνεις προπονητής του Βελγίου συμπλήρωσε την αίτηση

Λαλάνα: Πάτησε να δει στο Google τι εστί Γιούργκεν Κλοπ

News 24/7

24MEDIA NETWORK