Γιουνάιτεντ: Στο χέρι του Τεν Χαχ εάν θα "φάει" τον επόμενο μεγάλο σταρ του Όλντ Τράφορντ

Σε μερικούς μήνες ο Νταβίντ Ντε Χέα θα είναι ελεύθερος να διαπραγματευτεί το μέλλον του με όποια ομάδα θέλει. Ο Ισπανός επιθυμεί την παραμονή του στο Όλντ Τράφορντ, αλλά αυτός που αποφασίζει είναι ο Έρικ Τεν Χαχ.

Manchester United Manager Erik ten Hag during the Premier League soccer match between Fulham and Manchester United at Craven Cottage in London, England, Sunday November 13th, 2022. (AP Photo/Leila Coker)
Ο Έρικ Τεν Χαχ έχασε στο πρώτο του φιλικό (AP PHOTO/LEILA COKER)

Ο Έρικ Τεν Χαχ τελείωσε με τον Κριστιάνο Ρονάλντο και συνεχίζει τον ανασχηματισμό στις τάξεις των σταρ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Αυτή τη φορά στο προσκήνιο βρίσκεται ο επόμενος ακριβοπληρωμένος του Πορτογάλου και συγκεκριμένα ο Νταβίντ Ντε Χέα.

Ιστορική φυσιογνωμία της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ από το 2011 ο Ισπανός γκολκίπερ, αλλά ακόμα -σύμφωνα με δημοσιεύματα- δεν έχει λάβει κλήση για να κάτσει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων με τους Κόκκινους Διαβόλους.

Ο Ντε Χέα λαμβάνει 375.000 λίρες την εβδομάδα, δηλαδή 435.000 ευρώ και όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ είναι διατεθειμένος να πέσει για να υπογράψει.

Φήμες θέλουν τον Ντε Χέα να έχει συνδεθεί με την Μπαρτσελόνα, ωστόσο ο έμπειρος πορτιέρε θα μπορεί να μιλήσει με όποιο κλαμπ θέλει από τον Ιανουάριο, αφού το συμβόλαιό του εκπνέει το καλοκαίρι. Στο υπάρχων συμβόλαιο του 32χρονου υπάρχει όψιον ανανέωσης για άλλον ένα χρόνο η οποία είναι πάνω στην ομάδα.

Διαβάστε περισσότερα

Μουντιάλ 2022: Ο Χάρι Κέιν φοράει ρολόι Ουράνιο Τόξο αξίας 600.000 ευρώ

Μαρία Γκουαρντιόλα: Η κόρη του Πεπ εντυπωσίασε με την παρουσία της στο Γκραν Πρι του Άμπου Ντάμπι

Μουντιάλ 2022: Άγγλος πιτσιρικάς κουρεύτηκε αλά Ρονάλντο 2002 και έφαγε αποβολή

News 24/7

24MEDIA NETWORK