Γιουνάιτεντ: Τα Ζάρα των 63,1 δισεκατομμυρίων θέλουν ν' αγοράσουν το κλαμπ

Είδηση "βόμβα" από το Μάντσεστερ όσον αφορά στον υποψήφιο αγοραστή της Γιουνάιτεντ. Ενδιαφέρεται ο βαθύπλουτος Αμάντσιο Ορτέγκα.

In this July 30, 2016 photo, Amancio Ortega Gaona, founding shareholder of Inditex fashion group, best known for its chain of Zara clothing and accessories retail shops, walks during the Casas Novas International Jumping Show in Arteixo, A Coruña, in the Galicia region of northwest Spain. Amancio Ortega, has been named as the richest person in Europe, and the second richest in the whole world. (AP Photo/Iago Lopez)
Ο Αμάντσιο Ορτέγα AP

Η Manchester Evening News υποστηρίζει πως ένας από τους πλουσιότερους ανθρώπους στον κόσμο έχει μπει στο κόλπο για να αγοράσει την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Πρόκειται για τον ιδρυτή των καταστημάτων Ζάρα, Αμάντσιο Ορτέγκα ο οποίος είναι βάσει του FORBES ο 19ος πιο πλούσιος άνθρωπος στον κόσμο με την περιουσία του να ανέρχεται στα 63,1 δισεκατομμύρια δολάρια.

Παράλληλα, στο ίδιο ρεπορτάζ ο αρμόδιος δημοσιογράφος γράφει ότι και η Apple είναι μία από τις ενδιαφερόμενες εταιρείας που επιθυμεί να επεξεργαστεί τα δεδομένα πώλησης της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ από την οικογένεια Γκλέιζερ.

Θυμίζουμε πως οι Γκλέιζερ έχουν κάνει γνωστό, μετά από τη λύση της συνεργασίας με τον Ρονάλντο, ότι είναι έτοιμοι να ακούσουν προτάσεις πώλησεις του κλαμπ.

Διαβάστε περισσότερα

Μουντιάλ 2022: Ο Μουρίνιο με "special one" μαλλί δεν είδε καμία έκπληξη στο Ιαπωνία - Γερμανία

Ρονάλντο: Αυτό ήταν το συμβόλαιο του Πορτογάλου σταρ στην Γιουνάιτεντ

Μουντιάλ 2022: Θεός Φαν Χάαλ, το εκπληκτικό που έκανε σε δημοσιογράφο και καταχειροκροτήθηκε

News 24/7

24MEDIA NETWORK