Γιουνάιτεντ: Βόμβα! Συμφώνησε με Μάουντ, παλεύει για το "ναι" της Τσέλσι

Σε πλήρη συμφωνία με τον άσο της Τσέλσι, Μέισον Μάουντ φέρεται πως έχει έρθει η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, σύμφωνα με την Telegraph. Απομένει το "ναι" της Λέστερ.

Chelsea's Mason Mount reacts after his team lost the English Premier League soccer match between Tottenham Hotspur and Chelsea at Tottenham Hotspur Stadium in London, Sunday, Feb. 26, 2023.(AP Photo/Ian Walton)
Ο Μέισον Μάουντ AP PHOTO/IAN WALTON

Μία βόμβα μεγατόνων είναι έτοιμη να ολοκληρώσει η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ σύμφωνα με δημοσίευμα της Telegraph.

Συγκεκριμένα, οι "Κόκκινοι Διάβολοι" έχουν συμφωνήσει σε όλα με τον Μέισον Μάουντ προκειμένου ο ποδοσφαιριστής να γίνει κάτοικος Μάντσεστερ από το ερχόμενο καλοκαίρι και το μόνο που απομένει είναι να πει το "ναι" και η Τσέλσι.

Ο Άγγλος μέσος έχει συμβόλαιο με τους "μπλε" του Λονδίνου μέχρι το καλοκαίρι του 2024 και έχει απορρίψει την πρόταση ανανέωσης που του έχει καταθέσει ο Τοντ Μπέλι, με την άφιξη Ποτσετίνο να μην του αλλάζει άποψη.

Για τον Μάουντ ενδιαφέρον έχουν δείξει και οι Λίβερπουλ και Άρσεναλ, οι οποίες όμως αυτή τη στιγμή έχουν ως προτεραιότητα την απόκτηση των Αλέξις Μακ Άλιστερ και Ντέκλαν Ράις αντίστοιχα.

Θυμίζουμε πως παλαιότερο δημοσίευμα ήθελε την Τσέλσι να απαιτεί για την πώληση του Μάουντ ένα ποσό κοντά στα 70.000.000 ευρώ.

Διαβάστε Περισσότερα

Λέστερ: Ο υποβιβασμός έφερε την αποχώρηση κορυφαίου παίκτη της

Έμερι: Διώχνει παικταρά με 261 συμμετοχές στη Γιουνάιτεντ

Μουρίνιο: Έχασε το τρόπαιο και ξέσπασε κατά της διοίκησης και των διαιτητών

News 24/7

24MEDIA NETWORK