Γιουβέντους και... Ολυμπιακός ευχαριστούν τον Ιγκουαΐν

Χοντρός στο μάτι, στιλάτος στο χορτάρι ο Γκονσάλο Ιγκουαΐν, πέτυχε ένα γκολ που επιτρέπει στη Γιουβέντους να κρατά την τύχη στα χέρια της αφετέρου στον Ολυμπιακό να ελπίζει ότι θα "κλέψει" το εισιτήριο του Europa League από τη Σπόρτινγκ. Μοίρασε άλλη μια 5άρα η Παρί και πέρασε μαζί με την Μπάγερν, την... πάτησε η Ατλέτικο, η Ρόμα "βούλιαξε" την Τσέλσι.

Γιουβέντους και... Ολυμπιακός ευχαριστούν τον Ιγκουαΐν
AP PHOTO/ARMANDO FRANCA

Ο ποδοσφαιριστής που ανέτρεψε τη ροή του ματς στο Τορίνο ερχόμενος από τον πάγκο κράτησε... όρθιο τον Ολυμπιακό στη μάχη της πρόκρισης από τον Δ' όμιλο. Το γκολ του Γκονσάλο Ιγκουαΐν στο 79', μετά από εξαιρετική κίνηση και πλασέ, έφερε το παιχνίδι με τη Σπόρτινγκ στα ίσα (1-1) και μετέτρεψε σε τελικό για τους "ερυθρόλευκους" τη μάχη στη Λισαβόνα σε τρεις εβδομάδες.

Τα "λιοντάρια" είχαν προηγηθεί νωρίς με τον Μπρούνο Σέζαρ, αλλά δεν κατάφεραν να πάρουν κάτι περισσότερο από το 1-1, με αποτέλεσμα οι δικές τους ελπίδες για τη δεύτερη θέση να μειωθούν δραματικά, αφού θα επισκεφτούν και τη Βαρκελώνη.

Τι άλλο συνέβη άξιο αναφοράς;

- Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έκανε το 4Χ4 παρά το χαμένο πέναλτι στο 0-0, αλλά δεν προκρίθηκε γιατί η ΤΣΣΚΑ Μόσχας πήρε... εκδίκηση από τη Βασιλεία με ανατροπή-διπλό στην Ελβετία.

- Η Ρόμα σόκαρε την Τσέλσι πριν συμπληρωθεί το πρώτο λεπτό, στα 38'' για την ακρίβεια, και έκτοτε είχε τον απόλυτο έλεγχο φτάνοντας στο 3-0 και πατώντας κορυφή.

- Η Ατλέτικο άφησε άλλους δυο βαθμούς απέναντι στην Καραμπάγκ

- Παρί Σεν Ζερμέν, με το 5-0 επί της Άντερλεχτ (από χατ τρικ του Κουρζαβά) και Μπάγερν, που πέρασε από τη Γλασκώβη, εξασφάλισαν την πρόκρισή τους στη φάση των 16 και θα παίξουν μεταξύ τους για την πρωτιά στο Μόναχο την επόμενη αγωνιστική.

A' ΟΜΙΛΟΣ

Βασιλεία - ΤΣΣΚΑ Μόσχας 1-2

(22' Τζούφι - 65' Τζαγκόεφ, 79' Βέρνμπλουμ)

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Μπενφίκα 2-0

(45'αυτ. Σβιλάρ, 78'πεν. Μπλιντ)

Β' ΟΜΙΛΟΣ

Παρί Σεν Ζερμέν - Άντερλεχτ 5-0

(30' Βεράτι, 45' Νεϊμάρ, 52', 72', 78' Κουρζαβά)

Σέλτικ - Μπάγερν Μονάχου 1-2

(74' ΜακΓκρέγκορ - 22' Κομάν, 77' Χάβι Μαρτίνεθ)

Γ' ΟΜΙΛΟΣ

Ατλέτικο Μαδρίτης - Καραμπάγκ 1-1

(56' Πάρτεϊ - 40' Μίτσελ)

Ρόμα - Τσέλσι 3-0

(1', 36' Ελ Σαράουι, 63' Περότι)

Δ' ΟΜΙΛΟΣ

Ολυμπιακός - Μπαρτσελόνα 0-0

Σπόρτινγκ - Γιουβέντους 1-1

(20' Μπρούνο Σέζαρ - 79' Ιγκουαΐν)

News 24/7

24MEDIA NETWORK