Γιουβέντους: Ο Βλάχοβιτς αποφάσισε, υψηλές οι απαιτήσεις των Ιταλών

Την επιθυμία του να συνεχίσει την καριέρα του στη Ρεάλ Μαδρίτης εξέφρασε στον μάνατζερ του ο Ντούσαν Βλάχοβιτς. Στα 90.000.000 οι απαιτήσεις της Γιουβέντους.

Juventus' Dusan Vlahovic reacts after the Italian Cup final soccer match between Juventus and Inter Milan at the Stadio Olimpico in Rome, Italy, Wednesday, May 11, 2022. (AP Photo/Alessandra Tarantino)
Ο Βλάχοβιτς με τη φανέλα της Γιουβέντους (AP PHOTO/ALESSANDRA TARANTINO)

Την πώληση του Ντούσαν Βλάχοβιτς το ερχόμενο καλοκαίρι φέρεται να έχει αποφασίσει η Γιουβέντους, ώστε να αντιμετωπίσει τα σοβαρά οικονομικά της προβλήματα και σύμφωνα με δημοσίευμα της AS, ο Σέρβος έχει παρεί την απόφαση του για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Όπως αναφέρει το ισπανικό μέσο, ο Βλάχοβιτς έχει ενημερώσει τον μάνατζερ του πως θέλει από το ερχόμενο καλοκαίρι να αγωνιστεί για χάρη της Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο Κάρλο Αντσελότι εξετάζει τους αντικαταστάτες του Καρίμ Μπενζεμά και μία από τις επιλογές του είναι ο Βλάχοβιτς, για τον οποίο έντονο ενδιαφέρον έχει εκδηλώσει και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έπειτα από εισήγηση του Τεν Χαχ.

Η Γιουβέντους δεν προτίθεται να παραχωρήσει τον ποδοσφαιριστή με ποσό μικρότερο των 90.000.000 ευρώ κάτι που βάζει σε σκέψεις τους Μαδριλένους, οι οποίοι θέλουν να αποκτήσουν και τον Τζουντ Μπέλιγχαμ.

Διαβάστε Περισσότερα

Παρί: Αυτό είναι το wonderkid που αποκαλούν " νέο Εμπαπέ" και παίζει με την πρώτη ομάδα

Έντσο Φερνάντες: Τι έκανε τον Ρουί Κόστα να πει το "ναι"

Ζλάταν: Το "χουνέρι" του Πιόλι λίγο πριν την επιστροφή του

News 24/7

24MEDIA NETWORK