Νέοι: Γιουβέντους - Ολυμπιακός 0-3

Ο Ολυμπιακός εκμεταλλεύθηκε το γεγονός ότι η Γιουβέντους αγωνίστηκε με εννέα παίκτες για μεγάλο χρονικό διάστημα και πέρασε με το εμφατικό 3-0 από το "Σίλβιο Πιόλα" του βροχερού Τορίνου, σε αναμέτρηση για την 4η αγωνιστική της UEFA Youth League.

Νέοι: Γιουβέντους - Ολυμπιακός 0-3

O Oλυμπιακός μπήκε πάρα πολύ δυνατά στο παιχνίδι, εν συνεχεία η Γιουβέντους ισορρόπησε το ματς, αλλά η αποβολή του Ατίλα Βάργκα στο 38' και οι ατυχίες της (τραυματίστηκαν οι Τάσος Δώνης, Ρικάρντο ντε Μπιάσι), έπαιξαν καταλυτικό ρόλο.

Ο... Θεός του ποδοσφαίρου ήταν με τους "ερυθρόλευκους" και στο δεύτερο ημίχρονο, καθώς μόλις στο 50ό λεπτό ο έτερος Έλληνας των "μπιανκονέρι" Αλμπέρτος Ρούσσος έβαλε ένα σπάνιο αυτογκόλ, έπειτα από σέντρα του Μανώλη Σάλιακα και στο 53ο αποβλήθηκε ο Ματία Βιτάλε με δεύτερη κίτρινη.

Οι παίκτες του Βασίλη Βούζα έχασαν δύο καλές ευκαιρίες για να διπλασιάσουν το προβάδισμα, προτού ο Κάρλος Μπλάνκο σημαδέψει το δοκάρι του Μιχάλη Ηλιάδη στο 73'. Τρία λεπτά αργότερα, ο αρχηγός Κώστας Γαρεφαλάκης παραβίασε την εστία του Έμιλ Αουντέρο, βάζοντας τέλος στη σεμνή τελετή, ενώ ο Καζίμ Λάτσι έδωσε διαστάσεις θριάμβου στη νίκη του Ολυμπιακού, διαμορφώνοντας το τελικό αποτέλεσμα στο 87'.

Γιουβέντους (Γκρόσο): Αουντέρο, Ντε Μπιάσι (23' Κότσολο), Βάργκα, Παρόντι, Ρούσσος, Πελίνι, Μάτσεκ, Βιτάλε, Μαρζούκ, Κλεμέντζα (40' Μπιάνκο), Δώνης (18' Μπουενακάσα).

Ολυμπιακός (Βούζας): Ηλιάδης, Σάλιακας, Τσιμικάς, Βατουσιάδης, Τόλι, Λάσι, Καραχάλιος, Μεγαρίτης, Ανδρούτσος (59' Μανθάτης), Γαρεφαλάκης (79' Νικολάου), Ιγνατίδης (66' Βέργος).

News 24/7

24MEDIA NETWORK