Γιουβέντους: Πλην Κιέζα, ζητά τρελό ποσό και για άλλο αστέρι της

Ενδιαφέρον για την απόκτηση του Γουέστον ΜακΚένι φέρεται να δείχνει η ομάδα της Λιντς σύμφωνα με τον Φαμπρίτσιο Ρομάνο.

Juventus' head coach Massimiliano Allegri smiles during the group H Champions League soccer match between Maccabi Haifa and Juventus at Sammy Ofer stadium, in Haifa, Israel, Tuesday, Oct. 11, 2022. (AP Photo/Ariel Schalit)
Ο Μάσιμο Αλέγκρι (AP PHOTO/ARIEL SCHALIT)

Πωλητήριο για πολλούς από τους ποδοσφαιριστές της έχει βάλει η ομάδα της Γιουβέντους λόγω των σοβαρών οικονομικών προβλημάτων που αντιμετωπίζει.

Οι ιθύνοντες της ομάδας έχουν πάρει την απόφαση να πορευθούν τη νέα αγωνιστική περίοδο με μία αρκετά νεανική ομάδα προκειμένου αλλά με τον Μασιμιλιάνο Αλέγκρι στον πάγκο, τουλάχιστον έως το 2027.

Σύμφωνα με τον γνωστό μεταγραφολόφο, Φαμπρίτσιο Ρομάνο η Γιουβέντους βρισκέται σε συζητήσεις για την πώληση του Γουέστον ΜακΚένι.

Ο 24χρονος Αμερικάνος χαφ έχει συμφωνήσει σε όλα με την ομάδα της Λιντς και σύμφωνα με τον Ρομάνο οι αξιώσεις της Γιουβέντους ώστε να παραχωρήσει τον ποδοσφαιριστή κυμαίνονται στα 31.000.000 ευρώ.

Προς το παρόν η Λιντς δεν δείχνει διατεθειμένη να καταβάλει το συγκεκριμένο ποσό και μένει να φανεί αν τα δεδομένα θα αλλάξουν άμεσα ή οι συζητήσεις θα συνεχιστούν το ερχόμενο καλοκαίρι.

Δείτε την ανάρτηση του Ρομάνο

Διαβάστε Περισσότερα

Μεταγραφή 7.000.000 ευρώ του Φέργκιουσον φοράει τη φανέλα της Λαμίας

Απίστευτη ομάδα από την Αγγλία έκανε πρόταση 30 εκατ. ευρώ για τον Ζανιόλο

Το πιο ακραίο μεταγραφικό σενάριο Ρεάλ - Εμπαπέ

News 24/7

24MEDIA NETWORK