Γιουβέντους-Ραπίντ Βιέννης 3-0

 

Γιουβέντους-Ραπίντ Βιέννης 3-0
Την περσινή σεζόν, η Γιουβέντουςείχε κερδίσει τα παιχνίδια των ομίλων με 1-0, ωστόσο φέτος δείχνει να έχει "ξεκολλήσει". Πρώτα τα δύο γκολ επί της Μπριζ, τώρα η άνετη επικράτηση με 3-0 επί της Ραπίντ Βιέννης στο Τορίνο, σε έναν αγώνα όπου οι "μπιανκονέρι" στάθηκαν οι απόλυτοι ρυθμιστές του και όταν ανέβασαν ρυθμούς, σκόραραν με τον Τρεζεγκέ, τον Μούτου και τον Ιμπραΐμοβιτς.

Η "γηραιά κυρία" μπήκε δυναμικά στον αγωνιστικό χώρο και αμέσως προσπάθησε να "ανοίξει" το σκορ. Ωστόσο, το πρόωρο ξέσπασμα έδωσε τη θέση του σε μία συνετή συνέχεια, με τη Γιουβέντους να μην βρίσκει τους απαραίτητους διαδρόμους στις επιθετικές της προσπάθειες. Η Ραπίντ αυτοπεριορίστηκε στα αμυντικά της καθήκοντα, ωστόσο οι γηπεδούχοι με το πέρασμα των λεπτών δεν το εκμεταλλεύονταν. Σε μία φάση στο 27’, ο Ιμπραΐμοβιτς έβγαλε μπαλιά-τρύπα στα αριστερά στον Τζαμπρότα, αυτός σέντραρε στο κέντρο της μεγάλη περιοχής και ο Τρεζεγκέ, ανενόχλητος, έγραψε το 1-0, που έμελλε να είναι το σκορ ημιχρόνου.

Ο Ουρς Χίκερσμπέργκερ, βλέποντας την αδυναμία της ομάδας του να απειλήσει με έναν επιθετικό, έριξε στη μάχη και τον Λαβαρέ. Το παιχνίδι ισορρόπησε και ο ρυθμός γρήγορα ανέβηκε, με επιθέσεις και των δύο συλλόγων. Οι κλασικές ευκαιρίες ωστόσο έλειψαν με αποτέλεσμα να μην σημειωθεί κάποιο γκολ και ο Καπέλο να προχωρήσει πρώτος σε κινήσεις από τον πάγκο. Ντελ Πιέρο αντί Τρεζεγκέ και Μούτου αντί Καμορανέζι, ώστε να αυξηθεί η πίεση στα αντίπαλα καρέ. Η επιθυμία του τεχνικού των "μπιανκονέρι" έγινε πραγματικότητα. Πρώτα ο Ρουμάνος τον δικαίωσε για την είσοδό του στο 82ο λεπτό με το τέρμα που σημείωσε (το πρώτο στη διοργάνωση με τους Ιταλούς), και δύο λεπτά αργότερα, ο Ιμπραΐμοβιτς έκανε και αυτός το καθήκον του με όμορφο σουτ ύστερα από κόρνερ, διαμορφώνοντας το 3-0.

Οι συνθέσεις:

Γιουβέντους: Αμπιάτι, Πεσότο, Τζαμπρότα, Τουράμ, Καναβάρο, Τζιανικέντα (84' Μπλάζι), Εμερσον, Καμορανέζι (65' Μούτου), Νέντβεντ, Τρεζεγκέ (60' Ντελ Πιέρο), Ιμπραΐμοβιτς
Ραπίντ Βιέννης: Πάγερ, Ντόμπερ (76' Μαρτίνεζ), Ανταμσκι, Βαλάχοβιτς, Βέιμπλ, Κόρσος, Χλίνκα, Χόφμαν, Ιβανσιτς, Κινκλ, Ακανγκοντότς (53' Λαβαρέ)

News 24/7

24MEDIA NETWORK