Γήπεδο 40.000 και πάνω "βλέπει" ο Σαββίδης

Εντόνως συζητιέται τις τελευταίες ημέρες το θέμα της ανακατασκευής του γηπέδου της Τούμπας. Από τον επίσημο ΠΑΟΚ δεν υπάρχουν αντιδράσεις, ωστόσο ο Γιώργος Σαββίδης έδειξε στον κόσμο πώς σκέφτεται τη νέα έδρα των "ασπρόμαυρων" και με πόσες θέσεις. Πώς εμπλέκονται το Κρασνοντάρ και η "Γιούβε"...

ΑΓΙΑΞ - ΠΑΟΚ / ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ CHAMPIONS LEAGUE
ΑΓΙΑΞ - ΠΑΟΚ / ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΟΣ ΑΓΩΝΑΣ CHAMPIONS LEAGUE MOTIONTEAM

"Φωτιά" πήρε το Instagram του γιου του προέδρου του ΠΑΟΚ, Γιώργου Σαββίδη λίγες ώρες αφότου είδαν το φως της δημοσιότητας ρεπορτάζ που "μιλούσαν" για τα σχέδια ανακατασκευής του γηπέδου της Τούμπας.

Τόσο οι "ασπρόμαυροι" όσο και η κυβέρνηση, πάντως, δεν έχουν πει κάτι επίσημο για τη "Νέα Τούμπα", αλλά ο υιός Σαββίδης δεν... κρύφτηκε και αποκάλυψε με συνεχόμενα Instastory πώς θα ήθελε να είναι το εκμοντερνισμένο γήπεδο της ομάδας του.

Σε πρώτη φάση ο Γιώργος Σαββίδης... έδωσε στον κόσμο την χωρητικότητα, αναφέροντας πως θα είναι από 40.000 θέσεις πάνω! Παράλληλα, έδειξε και δύο γήπεδα στα οποία φαίνεται ότι θα "πατήσει" το πρότζεκτ του νέου γηπέδου των Κυπελλούχων Ελλάδας, οπότε οριστικοποιηθεί το ζήτημα.

Το ένα είναι αυτό της Κρασνοντάρ, που έχει γραφτεί και παλαιότερα σε ρεπορτάζ του ΠΑΟΚ, αφού φέρεται ν' αρέσει ιδιαίτερα στην οικογένεια Σαββίδη. Το άλλο, της επίσης "ασπρόμαυρης" ομάδας, της "Μεγάλης Κυρίας" του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου, της Γιουβέντους.

ΤΑ POST ΤΟΥ ΣΑΒΒΙΔΗ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

24MEDIA NETWORK