Γκαγκάτσης: "Θέλουμε να μείνει ο Ρεχάγκελ"

Τι δήλωσαν οι πρωταγωνιστές του αγώνα Δανία-Ελλάδα

Γκαγκάτσης: "Θέλουμε να μείνει ο Ρεχάγκελ"


Ρεπορτάζ: Αγγελος Τόμπρος

Βασίλης Γκαγκάτσης: "Είμαι υπερήφανος για αυτή την ομάδα. Μετά τον αγώνα πήγα και μίλησα στους παίκτες γιατί μας χρειάζονται και στις καλές αλλά και στις άσχημες στιγμές. Ξέρω ότι θα βγουν τώρα διάφορες Κασσάνδρες και θα πουν διάφορα. Ομως εμείς θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε με αποφασιστικότητα. Εχουμε κάνει πρόταση ανανέωσης στον Οτο Ρεχάγκελ μέχρι το 2008 και εύχομαι να τη δεχθεί. Ολοι θέλουμε να μείνει. Εγώ προσωπικά θα προσπαθήσω να τον πείσω. Ο ίδιος μου είπε πως όποια συζήτηση καλό είναι να γίνει μετά τον αγώνα της Τετάρτης με τη Γεωργία".

Οτο Ρεχάγκελ: "Ηταν δίκαιη η νίκη της Δανίας. Εμείς είχαμε πρόβλημα στο σκοράρισμα στα τελευταία ματς όπως και σήμερα. Επιπλέον με τη Δανία χάναμε εύκολα τη μπάλα. Θεωρώ ότι ουσιαστικά αποκλειστήκαμε. Η Δανία είναι πολύ καλή ομάδα και θα μπορούσε να έχει περισσότερους βαθμούς. Δεν αποκλειστήκαμε σ΄ αυτόν τον αγώνα, αποκλειστήκαμε από την εντός έδρας ήττα από την Ουκρανία και από την εντός έδρας ισοπαλία με την Τουρκία. Αυτά τα ματς έπρεπε να νικήσουμε".
Ζήσης Βρύζας: "Είμαστε όλοι στενοχωρημένοι. Πιστεύω πως έκλεισε ένας κύκλος. Ωστόσο για την ομάδα γενικά δεν είναι τέλος εποχής. Αυτή η ομάδα έχει μπροστά της τέσσερα χρόνια επιτυχίες. Πρέπει να ξέρουμε να χάνουμε. Η ζωή συνεχίζεται".

Θοδωρής Ζαγοράκης: "Είμαστε απογοητευμένοι. Δεν υπάρχουν πλέον ουσιαστικές ελπίδες. Καλό είναι να επικρατήσει ηρεμία και ψυχραιμία. Ας μην σκεφτόμαστε τώρα την επόμενη μέρα. Αλλωστε την Τετάρτη έχουμε άλλο ένα ματς και από τη στιγμή που εκπροσωπούμε την Ελλάδα θέλουμε να το κάνουμε με το καλύτερο δυνατό τρόπο".

Στέλιος Γιαννακόπουλος: "Μια προσπάθεια τελείωσε και μια καινούργια αρχίζει. Πέσαμε μαχόμενοι. Θα μπορούσαμε να πούμε πολλά τώρα, αλλά δεν είναι η κατάλληλη στιγμή. Το γεγονός ότι οι Δανοί πανηγύρισαν τη νίκη σαν τα μικρά παιδιά δείχνει πως υπάρχει σεβασμός για τους πρωταθλητές Ευρώπης. Ελπίζω να μείνει ο κ.Ρεχάγκελ. Μπορεί τώρα να σκέφτεται διάφορα εν βρασμώ ψυχής, αλλά τον αγαπάμε και μας αγαπάει. Ελπίζω να μείνει και να παλέψουμε μαζί στα προκριματικά του Euro 2008".

Αγγελος Μπασινάς: "Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν καλοί και δεχτήκαμε το 1-0 από μια στημένη φάση και ένα λάθος. Στο δεύτερο ανοιχτήκαμε αλλά δεν τα καταφέραμε. Στενοχωρηθήκαμε, προσπαθήσαμε αλλά πρέπει να συνεχίσουμε όλοι μαζί. Αποκλειστήκαμε όμως και το μέλλον θα δείξει τι θα γίνει".

News 24/7

24MEDIA NETWORK