Γκαρσιά: "Θα κερδίσουμε το πρωτάθλημα"

Ο Ρούντι Γκαρσιά μίλησε στους εκπροσώπους του Τύπου, για τον αγώνα με τη Γιουβέντους, ενώ δήλωσε σίγουρος πως η Ρόμα θα κερδίσει στην κούρσα για το "Σκουντέτο" τους "μπιανκονέρι".

Γκαρσιά: "Θα κερδίσουμε το πρωτάθλημα"

"Φέτος θα πάρουμε το πρωτάθλημα, είμαστε πιο ισχυροί από τη Γιουβέντους και θα το αποδείξουμε στο γήπεδο. Το κατάλαβα μετά το ματς στο Τορίνο.

Ένα πράγμα θέλω να πω: η φιλοξενία στις εξέδρες και στον πάγκο συνιστά ντροπή, ήταν κάτι το απαράδεκτο.

Όλος ο κόσμος είδε τις εικόνες που μιλούν από μόνες τους. Ακόμα και ο καλύτερος Ιταλός διαιτητής μπορεί να υποφέρει από μία τέτοια πίεση", σχολίασε αρχικά και συνέχισε:

"Το Γιουβέντους-Ρόμα μόνο ήττα δεν θεωρείται για μας. Δείξαμε δύναμη και προσωπικότητα, πετύχαμε δύο γκολ και μπορούσαμε να πετύχουμε και περισσότερα και είμαι υπερήφανος για τους παίκτες μου.

Όλοι τους έχουν ποιότητα και όλοι τους έχουν την εμπιστοσύνη μου. Στο αυριανό ματς με την Κιέβο πρέπει να επιστρέψουμε στις επιτυχίες".

Όσον αφορά τις δηλώσεις του Φραντσέσκο Τότι για τη διαιτησία και τη Γιουβέντους, ο Γκαρσιά υπερασπίστηκε τον ηγέτη των Ρωμαίων λέγοντας:

"Όταν μιλάει ο καπιτάνο θα πρέπει να αντιμετωπίζεται με σεβασμό επειδή είναι ένας ένας σπουδαίος άνθρωπος του ποδοσφαίρου. Είχε αυτό το αίσθημα της αδικίας μετά το παιχνίδι επειδή προδόθηκαν οι αξίες του".

News 24/7

24MEDIA NETWORK