Γκατούζο: "Υπάρχει άνθρωπος για να βάλει 1.000.000 ευρώ"

Το ενδιαφέρον Ιταλών επενδυτών για την ΠΑΕ ΟΦΗ επιβεβαίωσε ο Τζενάρο Γκατούζο στη συνέντευξη Τύπου του αγώνα με τον Εργοτέλη, επισημαίνοντας ότι ένας εξ αυτών είναι έτοιμος να προσφέρει 1.000.000 ευρώ.

Γκατούζο: "Υπάρχει άνθρωπος για να βάλει 1.000.000 ευρώ"
INTIME SPORTS

Αρχικά μίλησε για τους επίδοξους επενδυτές και το ρόλο του ίδιου: "Υπάρχει ένα άτομο που θέλει να βάλει 1.000.000 ευρώ στην ομάδα. Όταν όλα θα είναι έτοιμα, θα μιλήσουμε για το πρόγραμμα και για τα χρήματα. Αν τα νούμερα του χρέους είναι αυτά που έχουμε πεί μέχρι σήμερα το πρωί, μπορεί να προχωρήσει. Θα ήμουν ψεύτης αν έλεγα ότι δεν έχω συμμετοχή. Ο ρόλος μου θα είναι να είμαι προπονητής στην ομάδα. Δεν θα αλλάξει τίποτε. Ενα πλάνο ώστε σε 3-5 χρόνια να μην υπάρχει πρόβλημα. Να γίνει μια δουλειά, ώστε αυτή η ομάδα να περπατάει με τα δικά της πόδια. Το σημαντικό είναι η συμφωνία να μείνει ως έχει. Οταν τελειώσει θα πούμε περισσότερα. Δεν υπάρχει καμία συμφωνία μέχρι οι δικηγόροι να δώσουν το πράσινο φώς. Εσείς ξέρετε πόσο χρέος υπάρχει στην ομάδα; Oι επαγγελματίες θα καθίσουν να βγάλουν ένα πρόγραμμα για να σωθεί το πλάνο".

Αναφερόμενος στο ματς με τον Εργοτέλη είπε: "Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι για μας. Είχαμε μια δύσκολη εβδομάδα. Η μπάλα ζύγιζε 200 κιλά. Είμαι ικανοποιημένος απο την απόδοση των παικτών μου. Κάναμε πολλά λάθη κατά τη διάρκεια του αγώνα, αλλά παίξαμε με το μαχαίρι στα δόντια και αγωνιστήκαμε. Αυτή η ομάδα μπορεί να κάνει κάτι καλύτερο. οι νίκες πάντα βοηθούν αυτό είναι σίγουρο. Πρέπει όμως να συνεχίσουμε σε αυτό το ρυθμό. Η διάρκεια και η συνέχεια των αποτελεσμάτων είναι αυτό που μας λείπει. Είχαμε ένα κενό στο κέντρο και την άμυνα και θα μπορούσαμε να δεχθούμε γκολ".

Κληθείς να σχολιάσει την επίσκεψη των φιλάθλων του ΟΦΗ στο ΒΑΚ, ο Γκατούζο τόνισε: " Είναι φυσιολογικό να υπάρχει πίεση, όταν 100 οπαδοί έρχονται μέσα στο γήπεδο και ζητούν να παλεύουν οι παίκτες. Αυτή η πόλη μοιάζει πολύ με το Παλέρμο. Μου έχει ξανατύχει, όταν οι οπαδοί ήρθαν στο γήπεδο, πάνω απο μια φορά. Δεν είναι εύκολο για ένα παίκτη αυτό. Οι οπαδοί μπήκαν μέσα στο γήπεδο, βρεθήκαμε τέταρτοι απο το τέλος, το παιχνίδι ήταν ντέρμπι, για αυτό και η μπάλα ήταν βαριά. Οι νίκες πάντα βοηθούν αυτό είναι σίγουρο. Πρέπει όμως να συνεχίσουμε σε αυτό το ρυθμό. Η διάρκεια και η συνέχεια των αποτελεσμάτων είναι αυτό που μας λείπει. Είχαμε ένα κενό στο κέντρο και την άμυνα και θα μπορούσαμε να δεχθούμε γκολ".

Ερωτηθείς για τα σχόλια μετά την ήττα στα Γιάννινα, ο Ιταλός τεχνικός απάντησε: "Μετά τον αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα διάβασα σχόλια. Ήταν σχόλια σαν να κάνουν τον κόουτς να νευριάσει ή ότι ο κόουτς είναι κάποιος που δεν καταλαβαίνει από ποδόσφαιρο. Δεν τσαντίζομαι πια, αλλά έχω καταλάβει. Δέχομαι την κριτική. Δεν είμαι ο Φαν Χάαλ ή ο Αντσελότι. Είμαι νέος στο χώρο της προπονητικής, αλλά είμαι 20 χρόνια στο ποδόσφαιρο".

News 24/7

24MEDIA NETWORK