Γκέλα η Αργεντινή, σινεμά ο Μέσι!

Ο Λιονέλ Μέσι δεν μπορεί να βοηθήσει αυτή την περίοδο την Μπαρτσελόνα και την Αργεντινή λόγω τραυματισμού και έτσι βρήκε την ευκαιρία να πάει στο σινεμά... οικογενειακώς (photo).

Γκέλα η Αργεντινή, σινεμά ο Μέσι!

"No Messi, no party". Κάτι τέτοιο ισχύει στην περίπτωση της Αργεντινής, η οποία παρατάχτηκε στο τελευταίο της παιχνίδι για τα προκριματικά του Μουντιάλ χωρίς τον καλύτερο παίκτη της και δεν μπόρεσε να φύγει με τους τρεις βαθμούς της νίκης από τη Λίμα, μένοντας στο 2-2 με το Περού.

Ο ίδιος πάντως ο "Pulga" δεν μπορεί να κάνει κάτι για αυτό από τη στιγμή που έχει τεθεί νοκ-άουτ λόγω τραυματισμού (η απουσία του μάλιστα κόστισε και στην Μπαρτσελόνα που ηττήθηκε με 4-3 από την Θέλτα το βράδυ της Κυριακής) και έτσι βρήκε την ευκαιρία το βράδυ της Πέμπτης για οικογενειακή έξοδο.

Πήρε τη σύζυγό του Αντονέλα Ροκούτσο και τον μεγάλο τους γιο, Τιάγκο, και πήγαν να δουν ταινία σε μία κινηματογραφική αίθουσα, με την σύντροφο του Αργεντικού σούπερ σταρ να ανεβάζει μάλιστα τη σχετική φωτογραφία στο λογαριασμό της στο Instagram.

Cine con ellos

A photo posted by AntoRoccuzzo88 (@antoroccuzzo88) on

News 24/7

24MEDIA NETWORK