Γκερέρο για τον... πόνο της άμυνας

Χάρη σε ακόμη ένα γκολ του Ισπανού επιθετικού ο Ολυμπιακός γλίτωσε την ήττα (1-1) στο φιλικό με τη Σιντ Τρούιντεν. Εμφανή τα κενά στα μετόπισθεν.

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΣΤΟ ΒΕΛΓΙΟ / ΦΙΛΙΚΟ / ΟΣΦΠ - ΣΕΝΤ ΤΡΟΥΙΝΤΕΝ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
Γκερέρο EUROKINISSI

Έχει δρόμο να διαβεί ο Ολυμπιακός για να φτάσει στο επιθυμητό επίπεδο. Έχει δρόμο κυρίως για να μάθει τι ακριβώς θέλει ο Μαρτίνς και πόσο ψηλά πρέπει να πιέζει για να μην μένει εκτεθειμένος πίσω. Όπως στο φιλικό παιχνίδι με τη Σιντ Τρούιντεν, το τρίτο του στο Βέλγιο.

Η προσπάθεια ν' ανέβουν οι γραμμές έδωσαν στους γρήγορους Βέλγους την δυνατότητα ν' απειλούν τον Γιαννιώτη, ο οποίος ήταν εκ των κορυφαίων σε απόδοση. Χωρίς βέβαια να γλιτώσει το 1-0 από το 4' κιόλας.

Οι Πειραιώτες βελτιώθηκαν μετά το 70', βοήθησαν σ' αυτό οι αλλαγές. Οι πρώτες ευκαιρίες χάθηκαν, το γκολ πάντως ήρθε. Έστω κι από στημένο, αφού ο Γκερέρο έχει αποδείξει πως ξέρει να στείλει την μπάλα στα δίχτυα υπό οποιονδήποτε τρόπο. Ειδάλλως δεν θα είχε 6 γκολ στα 5 φιλικά της προετοιμασίας.

H σύνθεση του Ολυμπιακού: Γιαννιώτης, Μασούρας, Νικολάου (46' Βούκοβιτς), Μιράντα, Κούτρης (63' Τσιμίκας), Ρομαό (75' Μπουχαλάκης), Καμαρά, Ανδρούτσος (75' Φορτούνης), Βρουσάι, Πάρντο (75' Χριστοδουλόπουλος), Μάνος (75' Γκερέρο)

News 24/7

24MEDIA NETWORK