Γκοϊάν: "Συμφωνήσαμε σε πέντε λεπτά"

Ο Ντορίν Γκοϊάν μίλησε για πρώτη φορά μετά με την επέκταση του συμβολαίου του σε συνέντευξη που δημοσιοποιήθηκε στο επίσημο κανάλι της ΠΑΕ Αστέρας στο youtube.

Γκοϊάν: "Συμφωνήσαμε σε πέντε λεπτά"

Για το νέο του συμβόλαιο: "Ενιωσα πολύ ωραία όταν με κάλεσε ο κ. Πρόεδρος για το καινούριο συμβόλαιο. Είμαι χαρούμενος που μου το πρότεινε, δεν δυσκολευτήκαμε να έρθουμε σε συμφωνία. Μέσα σε 5 λεπτά συμφωνήσαμε. Αισθάνομαι πολύ ωραία που παίζω στον Αστέρα και ελπίζω στο χρόνο που θα μείνω να πετύχουμε τους στόχους μας. Θέλω πολύ να βοηθήσω την ομάδα. Ανυπομονώ να δω τι επιφυλάσσει το μέλλον αλλά ειλικρινά είμαι πολύ χαρούμενος".

Για το αν θα κλείσει την καριέρα του στον Αστέρα: "Αν θα είμαι καλά και υγιείς όταν τελειώσει το συμβόλαιό μου με τον Αστέρα θα είμαι σχεδόν 36 οπότε δεν γνωρίζω αν θα είμαι σε θέση να παίζω. Θα δούμε όμως δεν μου αρέσει να σκέφτομαι πολύ το μέλλον. Προσπαθώ να σκέφτομαι μόνο την παρούσα χρονιά. Ένα βήμα τη φορά. Αν στα 36 μου το σώμα μου είναι ικανό ίσως προσπαθήσω να παίξω. Αυτή τη στιγμή θέλω να είμαι συγκεντρωμένος πλήρως στον ενάμιση χρόνο που μου απομένει στον Αστέρα, θα προσπαθήσω να βάλω τα δυνατά μου και να παίξω καλά όλη τη χρονιά".

Για τον ο Αστέρας μπορεί να κατακτήσει κάποιον τίτλο: "Θα είναι εκπληκτικό να κερδίσουμε έναν τίτλο, ίσως ένα κύπελλο, γιατί αυτή τη στιγμή, αν θέλουμε να είμαστε ειλικρινείς, είμαστε αρκετά πίσω στο πρωτάθλημα οπότε πρέπει να συγκεντρωθούμε στο κύπελλο. Θα είναι δύσκολο γιατί μέχρι τώρα παίξαμε πολλά παιχνίδια, σε κάποια από αυτά αισθανθήκαμε την κούραση, αλλά πρέπει να το πιστέψουμε, να το βάλουμε στο μυαλό μας, όλα από αυτό ξεκινούν. Θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε σε κάθε παιχνίδι. Ο Αστέρας μπαίνει στο γήπεδο για να κερδίσει".

News 24/7

24MEDIA NETWORK