Γκολ και έφυγαν για διακοπές 40 ημερών στο Περιστέρι!

Μέσα σε ατμόσφαιρα που είχε έντονο κέφι αλλά και πολύ γέλιο έκλεισε η σεζόν για τον Ατρόμητο με την τελευταία προπόνηση την Παρασκευή.

ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΒΕΡΟΙΑ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Eurokinissi Sports)
ΣΟΥΠΕΡΛΙΓΚΑ / ΒΕΡΟΙΑ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Eurokinissi Sports) EUROKINISSI SPORTS

Στο δίτερμα έγινε του...κουτρούλη ο γάμος καθώς ο Ρικάρντο Σα Πίντο (έπαιξε και ο ίδιος) έδωσε το δικαίωμα για απόλυτη ελευθερία.

Ετσι λοιπόν ο Χαβιέρ Ούμπιντες επέλεξε λόγω χάρη να φορέσει γάντια τερματοφύλακα για να «γεμίσει» την εστία, το ίδιο και από την άλλη πλευρά της εστίας έκανε ο Νίκος Λαζαρίδης μη μπορώντας να συνειδητοποιήσει ότι κρέμασε πια τα παπούτσια του. Και φόρεσε γάντια ζητώντας συμβουλές από τον Αντρέι Γκορμπούνοφ που έβλεπε το δίτερμα αν παίρνει καλές τοποθετήσεις!.

Ο Σα Πίντο με τα «φαρμακερά» του σουτ «υπενθύμισε» γιατί υπήρξε τόσο σπουδαίος ποδοσφαιριστής.

Οι φυσικοθεραπευτές Νίκος Ζαφειρόπουλος και Λευτέρης Γαϊτάνος προσπάθησαν από την πλευρά τους να πείσουν ότι κάποτε έπαιζαν και οι ίδιοι μπάλα αλλά μάλλον δεν τα κατάφεραν.

Αμέσως μετά, σύσσωμο το ποδοσφαιρικό τμήμα γευμάτισε σε γνωστό εστιατόριο με τις ευχές για «καλό καλοκαίρι» και «καλή ξεκούραση» που είναι απαραίτητη για τον οργανισμό ενός αθλητή να κυριαρχούν.

Τώρα πόσοι ακριβώς θα επιστρέψουν για την έναρξη της προετοιμασίας στις αρχές του Ιουλίου παραμένει άγνωστο. Σχεδόν οι μισοί πάντως, για διάφορους λόγους, δεν θα το πράξουν αφού θα αποτελέσουν παρελθόν.

News 24/7

24MEDIA NETWORK