Γκολ και νίκη χάθηκαν από το λεξικό της Ίντερ και ήρθαν οι... φτυσιές

Η Ίντερ του Λουτσιάνο Σπαλέτι άρχισε ιδανικά τη σεζόν, θα μπορούσε να βρίσκεται μέχρι και στην κορυφή του πρωταθλήματος, αλλά η... μηχανή "κόλλησε" και χρειάζεται άμεσα ένα σοκ για να ξεμπλοκάρει. (VIDEO)

Γκολ και νίκη χάθηκαν από το λεξικό της Ίντερ και ήρθαν οι... φτυσιές

Η φετινή σεζόν άρχισε τόσο καλά για την Ίντερ που οι οπαδοί της αναθάρρησαν κάνοντας σκέψεις μέχρι και για πρωτάθλημα, αλλά στην πορεία κάτι... χάλασε.

Στο ντέρμπι με την Λάτσιο (0-0), η ομάδα του Σπαλέτι ούτε νίκησε ούτε σκόραρε! Αυτό συμβαίνει εδώ και έξι ματς για το κλαμπ του Μιλάνου...

Από τη νίκη επί της Κιέβο στις 3/12 και έπειτα, η Ίντερ μετρά μόνο ισοπαλίες και ήττες, έχοντας σκοράρει μάλιστα μόνο μία φορά στην εντός έδρας ήττα από την Ουντινέζε (3-1). Το γκολ είχε πετύχει ο... ματιασμένος στα τελευταία παιχνίδια Μάουρο Ικάρντι.

Η Ίντερ πλέον είναι επτά βαθμούς από την κορυφή, πίσω από Γιουβέντους και την Νάπολι που προπορεύεται.

Τα ιταλικά Μέσα, πάντως, δεν συγχωρούν και ήδη έχουν αρχίσει να κάνουν... πρεμιέρα τα "κατηγορώ" προς τον Λουτσιάνο Σπαλέτι και τους ποδοσφαιριστές του.

Και σαν να μην έφτανε η αγωνιστική αστάθεια, το ντέρμπι με τη Λάτσιο σημάδεψε και η αντίδραση του Καντρέβα ο οποίος δεν πρόλαβα μια μπαλιά και... απάντησε στα "γαλλικά" της κερκίδας με φτύσιμο και βωμολοχίες.

News 24/7

24MEDIA NETWORK