Γκολ μετά από δυο χρόνια ο Μπερμπάτοφ!

Όποιος νόμιζε πως ο Ντιμίταρ Μπερμπάτοφ τα έχει παρατήσει, να γράψει λάθος! Ο Βούλγαρος επιθετικός όχι μόνο συνεχίζει, αλλά πέτυχε γκολ μετά από δυο ολόκληρα χρόνια και μάλιστα ήταν εντυπωσιακό (VIDEO)!

Γκολ μετά από δυο χρόνια ο Μπερμπάτοφ!
berbatov

Το τελευταίο επίσημο γκολ του Μπερμπάτοφ καταγράφηκε στις 17/1/2016 και την αναμέτρηση ΠΑΟΚ - Βέροια 2-1, με τον Βούλγαρο να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα από το σημείο του πέναλτι.

Από τότε ο έμπειρος επιθετικός βρίσκεται σε μία... μεταβατική φάση. Πότε φιλοξενήθηκε σε τηλεοπτικό στούντιο ως σχολιαστής, πότε σε φιλικούς και φιλανθρωπικούς αγώνες, πότε απλά μας ενημέρωνε μέσω των social media πως... υπάρχει!

Όλα αυτά μέχρι το καλοκαίρι που μας πέρασε, όταν υπέγραψε συμβόλαιο στην Ινδία για λογαριασμό των Κεράλα Μπλάστερς! Το πρώτο διάστημα ο 37χρονος άσος δεν μπόρεσε να κάνει τη διαφορά, όμως πλέον δείχνει πιο... έτοιμος από ποτέ.

Μάλιστα στο τελευταίο ματς έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του κάνοντας το 2-1 στο 55ο λεπτό με υπέροχο σουτ έξω και κεντρικά από τη μεγάλη περιοχή. Δυο χρόνια μετά το προηγούμενο τέρμα του δηλαδή.

Για την ιστορία η Μπλάστερς την... πάτησαν και έμειναν στο 2-2 κόντρα στην ΑΤΚ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK