Γκολ ο Γκέκας, για τίτλο η ΑΕΛ

Ο Φάνης Γκέκας έφτασε τα 12 γκολ φέτος με αυτό που σημείωσε στην ισοπαλία της Κόνιασπορ κόντρα στην Καραμπίκσπορ. Υποβιβάστηκε η Καϊσερίσπορ του Αλέξανδρου Τζιόλη. Φουλ για τίτλο η ΑΕΛ μετά από τη νίκη της και την γκέλα του ΑΠΟΕΛ. Νίκες για Σαχτάρ, Σταντάρ Λιέγης, ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

Γκολ ο Γκέκας, για τίτλο η ΑΕΛ

Süper Lig

Ο Φάνης Γκέκας σκόραρε για 2η σερί αγωνιστική και με το 12ο φετινό τέρμα του (ισοφάρισε την περσινή επίδοση στο πρωτάθλημα Τουρκίας) έκανε το 2-2 για την Κόνιασπορ στην έδρα της Καραμπίκσπορ, διασφαλίζοντας εν πολλοίς τη σωτηρία της ομάδας του. Αντιθέτως, η ουραγός Καϊσερίσπορ του Αλέξανδρου Τζιόλη (αγωνίστηκε για 90 λεπτά), παρά τον εκτός έδρας θρίαμβο με 4-1 επί της Εσκισεχίρσπορ, υποβιβάστηκε και μαθηματικά. Η μάχη της Γαλατάσαραϊ με την Μπεσίκτας για την 2η θέση που οδηγεί στους ομίλους του Champions League (αφού η πρωταθλήτρια Φενέρμπαχτσε είναι τιμωρημένη) συνεχίζεται. Η "τσιμπόμ" νίκησε 3-2 την Γκεντσλερμπιρλιγκί χάρη σε γκολ του Ουμούτ Μπουλούτ στο 90' κι ενώ βρέθηκε να χάνει με 2-0 στην Κωνσταντινούπολη, ενώ η ομάδα του Σλάβεν Μπίλιτς επικράτησε πιο εύκολα της Κασίμπασα με 2-1 και παραμένει έναν πόντο πιο πίσω.

Γκολ ο Γκέκας, για τίτλο η ΑΕΛ

Α' Κατηγορία

Η ΑΕΛ βρίσκεται μία "ανάσα" από την κατάκτηση του φετινού τίτλου, μετά από την εκτός έδρας νίκη με 2-0 επί του Ερμή και την ήττα του ΑΠΟΕΛ με 2-1 στη Λεμεσού με αντίπαλο τον Απόλλωνα. Η Ομόνοια πήρε το διπλό (2-1) επί της Ανόρθωσης και πιέζει για μία θέση στο Europa League.

Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Γκολ ο Γκέκας, για τίτλο η ΑΕΛ

Eredivisie

Ο Άγιαξ αναδείχθηκε ισόπαλος 2-2 με τη Νάιμεχεν και έγινε η μοναδική ομάδα που κατακτάει τον τίτλο με μόλις 71 βαθμούς από τη στιγμή που η νίκη άρχισε να προσφέρει 3 βαθμούς. Η Άλκμααρ κράτησε τη Φέγενορντ στην ισοπαλία 1-1 με τον Κώστα Λάμπρου κάτω από τα δοκάρια της ομάδας του Ρότερνταμ για 76 λεπτά. Η Αϊντχόφεν νίκησε 2-0 την Μπρέντα και κράτησε το "εισιτήριο" για το Europa League. Ο Θανάσης Καραγκούνης άφησε το καλύτερο για το τέλος, σημειώνοντας πανέμορφο γκολ για λογαριασμό της Τσβόλε. Η Ρόντα υποβιβάστηκε για πρώτη φορά στην ιστορία της κι έτσι οι μοναδικές ομάδες που συμμετέχουν ανελλιπώς στην Eredivisie από καταβολής της (1973-1974) έμειναν οι Άγιαξ, Φέγενορντ, Αϊντχόφεν και Ουτρέχτ.

Γκολ ο Γκέκας, για τίτλο η ΑΕΛ

Premier League Ουκρανίας

Δύο γκολ του 2ου σκόρερ της κατηγορίας με 16, Λουίζ Αντριάνο, οδήγησαν τη Σαχτάρ Ντόνετσκ σε νίκη 3-1 επί της Ιλίτσεβιτς στην "Ντόνμπας Αρένα" για την 28η αγωνιστική και την έφεραν ακόμα πιο κοντά στη διατήρηση των κεκτημένων. Η Ντιναμό Κιέβου πήρε στα χαρτιά τη νίκη με 3-0 απέναντι στην Άρσεναλ, αφού το ντέρμπι της ουκρανικής πρωτεύουσας δεν διεξήχθη μετά από την αποχώρηση από το πρωτάθλημα των ουραγών.

Γκολ ο Γκέκας, για τίτλο η ΑΕΛ

Liga Sagres

Με τη 2η θέση εξασφαλισμένη, η Σπόρτινγκ Λισαβόνας αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 στην έδρα της Νασιονάλ Μαδέιρα, ωστόσο ούτε τώρα πραγματοποίησε το ντεμπούτο του με την πρώτη ομάδα ο Αιγύπτιος επιθετικός Σικαμπάλα.

Γκολ ο Γκέκας, για τίτλο η ΑΕΛ

Premier League Σκοτίας

Δύο γκολ των Σκοτ Μπράουν και Κρις Κόμονς (ο κορυφαίος παίκτης της κατηγορίας από την προηγούμενη εβδομάδα, που έφτασε τα 30 γκολ) έδωσαν στη Σέλτικ τη νίκη 5-2 επί της Αμπερντίν στη Γλασκόβη στο ντέρμπι... κορυφής. Εκτός αποστολής έμεινε ο Γιώργος Σαμαράς, ενώ ο Βαγγέλης Οικονόμου παρακολούθησε από τον πάγκο την εκτός έδρας ήττα της Ρος Κάουντι με 1-0 από τη Σεντ Μίρεν. Οι Ρέιντζερς ολοκλήρωσαν τη σεζόν στη League One αήττητοι, με 102 βαθμούς και +88 διαφορά τερμάτων, μετά από το 1-1 στην έδρα της Ντανφέρμλιν.

Γκολ ο Γκέκας, για τίτλο η ΑΕΛ

Premier League Ρωσίας

Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας έκανε το χρέος της στο Περμ, νίκησε 3-1 την Άμκαρ με τον Σεϊντού Ντουμπιά να φτάνει τα 17 γκολ και να πιάνει τον Αρτέμ Τζιούμπα στην κορυφή της λίστας των σκόρερ. Η ομάδα του Λέονιντ Σλούτσκι πέρασε 2η και περιμένει την εξέλιξη του ντέρμπι κορυφής μεταξύ Λοκομοτίβ Μόσχας και Ζενίτ.

Γκολ ο Γκέκας, για τίτλο η ΑΕΛ
WWW.NEWSPIX.BE

Jupiler

Μετά από 5 αγώνες δίχως νίκη, η Σταντάρ Λιέγης χρειάστηκε ένα παιχνίδι με 3 πέναλτι και 4 κόκκινες κάρτες για να επικρατήσει 4-1 της Ζούλτε Βάρεγκεμ και να ανακτήσει την πρωτοπορία μετά από 7 αγωνιστικές στα πλέι οφ τίτλου. Με τον Γιώργο Γκαλίτσιο εκτός αποστολής, η Λόκερεν νίκησε 2-1 την Γκενκ. Η Κόρτραϊκ νίκησε 2-1 της Σαρλερουά του Στέργου Μαρίνου (αγωνίστηκε για 90 λεπτά) και την προσπέρασε την ύστατη στιγμή, με συνέπεια να δώσει εκείνη πλέι οφ για το Europa League με αντίπαλο την Οστάνδη.

Οι υπόλοιποι Έλληνες του εξωτερικού

Ο Βασίλης Αποστολόπουλος έμεινε στον πάγκο στην εντός έδρας ήττα της Πούσκας από την πρωτοπόρο Γκιόρι ΕΤΟ με 1-0 για το ουγγρικό πρωτάθλημα.

Ο Λεωνίδας Παναγόπουλος δεν κατάφερε να κρατήσει ανέπαφη την εστία της Σαγκεάτα στην εντός έδρας ήττα 2-0 από την Τσέαχλαουλ Πιάτρα Νέαμτς. Εκτός αποστολής έμεινε ο Μανώλης Παπαστεριανός στην εκτός έδρας ισοπαλία της Κονκόρντια με την Κλουζ.

Ο Χρήστος Παπαδημητρίου παρακολούθησε από τον πάγκο τον εκτός έδρας θρίαμβο της Λίφερινγκ επί της Χορν με 4-1 για τη δεύτερη κατηγορία του αυστριακού πρωταθλήματος.

News 24/7

24MEDIA NETWORK