Γκολάσα: "Δύσκολο παιχνίδι"

Ο Εγιάλ Γκολάσα αναφέρθηκε στην περίοδο που ταλαιπωρήθηκε από τραυματισμούς, στην απόφασή του να συνεχίσει την καριέρα του στον ΠΑΟΚ και στον αγώνα με τον Ατρόμητο

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΣΤΟ ΟΣΤΕΜΠΕΡΓΚ ΤΗΣ ΟΛΛΑΝΔΙΑΣ / ΕΓΙΑΛ ΓΚΟΛΑΣΑ
ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ΣΤΟ ΟΣΤΕΜΠΕΡΓΚ ΤΗΣ ΟΛΛΑΝΔΙΑΣ / ΕΓΙΑΛ ΓΚΟΛΑΣΑ MOTIONTEAM

"Είχα δύσκολη περίοδο με τους τραυματισμούς, την οποία, όμως, την έχω αφήσει πίσω. Τώρα προπονούμαι σκληρά με την ομάδα και θέλω να μπω στο γήπεδο και να βοηθήσω" είπε αρχικά στη NOVA και πρόσθεσε για το αν νιώθει δικαιωμένος με την επιλογή να έρθει στον ΠΑΟΚ: "Αισθάνομαι όμορφα στον ΠΑΟΚ. Είμαι νέος παίκτης που θέλει συνέχεια να βελτιώνεται, νιώθω καλά και θέλω να επιστρέψω για να βοηθήσω".

Για τις συζητήσεις του με τον Νάτχο: "Μίλησα μαζί του πριν έρθω στην Θεσσαλονίκη και αυτά που με είπε ήταν ένα από τους λόγους για να συμφωνήσω με τον ΠΑΟΚ. Μου είπε πόσο όμορφα είναι στην Θεσσαλονίκη, ότι υπάρχουν ομοιότητες με το Ισραήλ και ότι οι άνθρωποι είναι φιλικοί. Το τελευταίο διάστημα δεν μιλήσαμε, επικοινωνήσαμε πριν την διακοπη, με ρώτησε για τον τραυματισμό μου και μου ευχήθηκε όλα να πάνε καλά".

Για το παιχνίδι με τον Ατρόμητο: "Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Ο Ατρόμητος είναι καλή ομάδα και εμείς, όμως, έχουμε καλό σύνολο. Εχουμε δουλέψει για να είμαστε έτοιμοι και θέλουμε να ξεκινήσουμε ξανά τις υποχρεώσεις μας στο πρωτάθλημα με νίκη στην Τούμπα".

24MEDIA NETWORK