Γκολκίπερ μετά από έξι χρόνια ο... Σουάρες!

Στο Μουντιάλ του '10 έγραψε ιστορία με το μπλοκάρισμα που έκανε δίκην τερματοφύλακα και απέτρεψε γκολ της Γκάνας. Τώρα ο Λουίς Σουάρες φόρεσε γάντια και έγινε γκολκίπερ για την Ουρουγουάη (φωτογραφίες)!

Γκολκίπερ μετά από έξι χρόνια ο... Σουάρες!
© REUTERS

Είναι ένας από τους κορυφαίους επιθετικούς στον πλανήτη εδώ και χρόνια παρόλα αυτά ο Λουίς Σουάρες έχει συνδέσει το όνομά του και με μία διάσημη... απόκρουση!

Αυτή έγινε στο Μουντιάλ της Νοτίου Αφρικής στο ματς της Ουρουγουάης με την Γκάνα, με τον νυν άσο της Μπαρτσελόνα να σώζει τότε την εθνική του ομάδα από σίγουρο γκολ σταματώντας τη μπάλα με το χέρι πάνω στη γραμμή ως τερματοφύλακας (πήρε κόκκινη κάρτα) αλλά η ενέργεια αυτή να αποδεικνύεται ως το κλειδί για την πρόκριση της "σελέστε" στην επόμενη φάση.

Έξι χρόνια μετά και συγκεκριμένα πριν από το ταξίδι στην Μπαρανκίγια για την αναμέτρηση με την Κολομβία για τα προκριματικά του Μουντιάλ 2018, ο Σουάρες έγινε και πάλι τερματοφύλακας, όμως αυτό έγινε σε προπόνηση της Ουρουγουάης με τον ίδιο να φοράει γάντια και να υπερασπίζεται την εστία!

Uruguay's football team players Luis Suarez (R) and Diego Godin (L) take part in a training session in Barranquilla, Colombia on October 10, 2016 on the eve of a Russia 2018 FIFA World Cup qualifier match against Colombia. / AFP / Raul Arboleda        (Photo credit should read RAUL ARBOLEDA/AFP/Getty Images)
Uruguay's football team players Luis Suarez (R) and Diego Godin (L) take part in a training session in Barranquilla, Colombia on October 10, 2016 on the eve of a Russia 2018 FIFA World Cup qualifier match against Colombia. / AFP / Raul Arboleda (Photo credit should read RAUL ARBOLEDA/AFP/Getty Images) AFP/GETTY IMAGES

Η απόφαση όμως αυτή παραλίγο να του βγει σε κακό και να μπει σε μπελάδες, αφού σε μία διεκδίκηση της μπάλας συγκρούστηκε με τον συμπαίκτη του και σέντερ μπακ της Ατλέτικο Μαδρίτης, Ντιέγκο Γκοντίν, και έπεσε σφαδάζοντας στο έδαφος, κάνοντας άπαντες (και πρώτον από όλους τον Γκοντίν) να ανησυχύσουν.

Γκολκίπερ μετά από έξι χρόνια ο... Σουάρες!
© EPA

Ευτυχώς δεν ήταν κάτι το σοβαρό και πέρα από τις καρδιές των Ουρουγουανών που ξαναμπήκαν στις θέσεις τους, ανακούφιση πήραν και οι άνθρωποι της Μπαρτσελόνα. Φαντάζεστε να έχαναν τον Σουάρες λόγω τραυματισμού επειδή αποφάσισε να "πειραματιστεί" ως τερματοφύλακας;

News 24/7

24MEDIA NETWORK