Γκόμες: "Ολους τους κοιτάμε στα μάτια"

Για τη γλυκόπικρη γεύση που άφησε στον ΑΠΟΕΛ η ισοπαλία με τον Άγιαξ μίλησε ο Τιάγκο Γκόμες. Ο Πορτογάλος άσος έκρινε το αποτέλεσμα ως θετικό, αλλά υποστήριξε ότι η ομάδα του είχε ευκαιρίες για να πάρει το τρίποντο.

Γκόμες: "Ολους τους κοιτάμε στα μάτια"

"Νομίζω ότι το αποτέλεσμα ήταν θετικό, γιατί δεν χάσαμε, πήραμε ένα βαθμό. Αλλά στο τέλος του παιχνιδιού μείναμε με αυτή τη γλυκόπικρη γεύση ότι θα μπορούσαμε να είχαμε πάρει τους τρεις βαθμούς. Αλλά και ο Άγιαξ είναι πολύ καλή ομάδα και είμαστε ικανοποιημένοι γιατί παίξαμε καλά", δήλωσε στο Balla ο Τιάγκο Γκόμες.

Ο Πορτογάλος μέσος διαφωνεί με την άποψη ότι αυτό ήταν το ευκολότερο παιχνίδι του ΑΠΟΕΛ στον όμιλο, στη θεωρία τουλάχιστον. "Όχι, δεν είναι έτσι, ο Άγιαξ είναι η καλύτερη ομάδα στην Ολλανδία και παίζει πάντα στο Τσάμπιονς Λιγκ. Και οι τρεις ομάδες που είναι στον όμιλό μας είναι δύσκολες ομάδες. Παίξαμε απέναντι σε μία πολύ καλή ομάδα, δυστυχώς δεν πήραμε τους τρεις βαθμούς, αλλά μένουμε με την ικανοποίηση ότι παίξαμε καλά και πιστεύουμε ότι έχουμε ομάδα για να παίξει στα ίσα και τα υπόλοιπα παιχνίδια", είπε.

H συνέχεια εδώ.

News 24/7

24MEDIA NETWORK