Γκονζάλες: "Ο Παναθηναϊκός είναι το σπίτι μου"

Δείπνο των παικτών και της τεχνικής ηγεσίας περιλάμβανε το πρόγραμμα του Παναθηναϊκού την Πέμπτη.

Γκονζάλες: "Ο Παναθηναϊκός είναι το σπίτι μου"

Δείπνο των παικτών και της τεχνικής ηγεσίας περιλάμβανε το πρόγραμμα του Παναθηναϊκού την Πέμπτη.

Μετά από πρωτοβουλία των Εζέκιελ Γκονζάλες και Φλάβιο Κονσεϊσάο, οι παίκτες και η τεχνική ηγεσία (Μαλεζάνι, Γιάνγιανιν, Σπράι) πήγαν για φαγητό σε γνωστό παραλιακό μαγαζί, ιδιοκτησίας του Βλάση Σταθακοστόπουλου, με σκοπό την σύσφιξη των σχέσεων και την ψυχολογική τόνωση μετά την ήττα από την ΑΕΚ και το ερχόμενο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ.

Από το δείπνο απουσίασαν αρκετοί παίκτες, καθώς η ενημέρωση για το συγκεκριμένο δείπνο έγινε το μεσημέρι της Πέμπτης(!) μόλις λίγες ώρες πριν την καθορισμένη ώρα (21:00).

Κατά την άφιξή του στο μαγαζί, ο Εζέκιελ Γκονζάλες μίλησε στους δημοσιογράφους που περίμεναν και αναφέρθηκε στο συμβόλαιό του, το οποίο λήγει το καλοκαίρι, αλλά υπάρχει οψιόν αγοράς για ακόμα ένα χρόνο από πλευράς Παναθηναϊκού: "Θέλω να μείνω στον Παναθηναϊκό και μετά το καλοκαίρι. Εδώ νιώθω σαν το σπίτι μου. Δεν έχω μιλήσει ακόμη με τη διοίκηση. Οταν έρθει η ώρα θα μιλήσουμε. Τώρα έχουμε μπροστά μας ένα δύσκολο παιχνίδι κόντρα στον ΠΑΟΚ".

Δηλώσεις έκανε και ο Μίκαελ Νίλσον: "Το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ είναι δύσκολο. Η ανάγκη νίκης είναι επιτακτική μετά την ήττα την περασμένη Κυριακή κόντρα στην ΑΕΚ".

Στα της προπόνησης, ο Βαγγέλης Μάντζιοςακολούθησε και την Πέμπτητο ατομικό πρόγραμμα, αφού συνεχίζονται οι μικροενοχλήσεις που αισθάνεται στο πόδι που υπέστη το διάστρεμμα. Αντίθετα, ο Φλάβιο Κονσεϊσάο προπονήθηκε κανονικά, ωστόσο είναι εξαιρετικά δύσκολο να παίξει κοντρα στον ΠΑΟΚ αφού ο Αλμπέρτο Μαλεζάνι προτίθεται να τον ξεκουράσει.

Οσον αφορά την ενδεκάδα, ο Γιάννης Γκούμας αναμένεται να επιστρέψει στην άμυνα δίπλα στον Μόρις, ενώ ο Αλέξανδρος Τζιόλης θα πάρει την θέση του Κονσεϊσάο. Εκτός αυτού, θα υπάρξει αλλαγή και στο επιθετικό δίδυμο, με τους Παπαδόπουλο και Ολισαντέμπε να είναι οι επικρατέστεροι. Μπορεί να μην αναφέραμε τον Ιγκόρ Μπίσκαν, ωστόσο αυτό δεν σημαίνει πως δεν θα βρίσκεται εκτός σχήματος.

News 24/7

24MEDIA NETWORK