Γκουαρδιόλα: "Δεν θα παίξει ξανά ο Τουρέ, εκτός αν..."

Τα απαξιωτικά λόγια του Ντιμίτρι Σέλουκ για τον Πεπ Γκουαρδιόλα προκάλεσαν την έκρηξη του τεχνικού της Μάντσεστερ Σίτι και "θύμα" ήταν ο Γιαγιά Τουρέ, αφού αποκάλυψε πως βρίσκεται πλέον εκτός πλάνων του. Είπε όμως ότι θα αλλάξει γνώμη αν ικανοποιηθεί ένα αίτημά του!

Γκουαρδιόλα: "Δεν θα παίξει ξανά ο Τουρέ, εκτός αν..."

"Είναι απόφαση του Πεπ και πρέπει να γίνει σεβαστή. Αν η Μάντσεστερ Σίτι κερδίσει το Champions League, τότε θα ταξιδέψω στο Λονδίνο και θα πω μπροστά στις κάμερες πως ο Πεπ Γκουαρδιόλα είναι ο καλύτερος προπονητής στον κόσμο.

Όμως, αν η Σίτι αποτύχει, τότε ελπίζω ο Πεπ να έχει τα α@@@@@α να παραδεχθεί πως ήταν λάθος να εξευτελίσει έναν τόσο σπουδαίο παίκτη όσο ο Γιάγια Τουρέ".

Τάδε έφη Ντιμίτρι Σέλουκ, με τον Ουκρανό μάνατζερ να καταφέρεται στις αρχές Σεπεμβρίου με σκληρές εκφράσεις κατά του Πεπ Γκουαρδιόλα ύστερα από την απόφασή του του να μη δηλώσει τον Γιαγιά Τουρέ στη λίστα της Μάντσεστερ Σίτι για τη φάση των ομίλων του Champions League.

Γκουαρδιόλα: "Δεν θα παίξει ξανά ο Τουρέ, εκτός αν..."

Δυστυχώς για τον Σέλουκ τα λόγια αυτά αποδείχτηκαν... μπούμερανγκ για τον ίδιο και τον πελάτη του, με τον Πεπ Γκουαρδιόλα να "παίρνει ανάποδες" και να ανακοινώνει επίσημα κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου (ενόψει του αγώνα της Μάντσεστερ Σίτι με την Σουόνσι για το League Cup) πως από εδώ και πέρα ο Ιβοριανός μέσος τίθεται εκτός αγωνιστικών πλάνω του. Ταυτόχρονα άφησε ανοιχτό το παράθυρο επιστροφής του υπό έναν όρο...

"Ήταν δύσκολο για μένα να τον αφήσω εκτός Champions League. Πολύ δύσκολο. Τον ξέρω, ξέρω πως είναι καλό παιδί, αλλά η λίστα είναι λίστα, ήταν δύσκολο για μένα να αφήσω επίσης εκτός λίστας και τον Γκαρσία. Αυτοί είναι οι δύο μοναδικοί παίκτες που δεν συμπεριέλαβα στη λίστα.

Όμως την επόμενη ημέρα μίλησε ο μάνατζέρ του. Από τότε ο Γιαγιά δεν υπολογίζεται. Εκτός ο αν κύριος Ντιμίτρι Σέλουκ δώσει συνέντευξη Τύπου ή μιλήσει στους φίλους του στα μίντια, μέχρι να βρει το κουράγιο να μου τηλεφωνήσει ή να πάει στα μίντια και να ζητήσει συγγνώμη: πρώτα από την Μάντσεστερ Σίτι, έπειτα από τους συμπαίκτες του Τουρέ και μετά στον προπονητή", τόνισε ο Γκουαρδιόλα με σημερινές δηλώσεις του και συνέχισε:

Γκουαρδιόλα: "Δεν θα παίξει ξανά ο Τουρέ, εκτός αν..."

"Όταν συμβεί αυτό, ο Γιαγιά θα ξαναγίνε μέλος της ομάδας και θα έχει τις ίδιες πιθανότητες με όλους να παίξει σε όλα τα παιχνίδια. Επειδή δεν μπορώ να αποδεχτώ, ως προπονητής, κάθε μάνατζερ που ο παίκτης του δεν παίζει να βγαίνει και να μιλάει συνέχεια στα μίντια.

Ξέρω πόσο πολύ αγαπάει ο Ντμίτρι τον Γιαγιά Τουρέ. Αν τον αγαπάει πραγματικά ας το δείξει, βγαίνοντας και ζητώντας συγγνώμη. Δεν μπορώ να φανταστώ στην εποχή μου να έβγαινε κάποιος μάνατζερ και να καταφερόταν εναντίον του Γιόχαν Κρόιφ. Ίσως έτσι είναι η νέα εποχή. Όμως εγώ είμαι της παλιάς γενιάς.."

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Σέλουκ: "Ελπίζω ο Γκουαρδιόλα να έχει τα α@@@@@α να..."
Ο Τουρέ άνοιξε την πόρτα της εξόδου από τη Σίτι

News 24/7

24MEDIA NETWORK