Γκουαρδιόλα: "Δεν θα προπονήσω ξανά την Μπαρτσελόνα"

Δεν πρόκειται να επιστρέψει στην Μπαρτσελόνα ως προπονητής ο Πεπ Γκουαρδιόλα. Ο Ισπανός τεχνικός σε δηλώσεις του τόνισε πως ο κύκλος του στους "μπλαουγκράνα" έχει ολοκληρωθεί.

Γκουαρδιόλα: "Δεν θα προπονήσω ξανά την Μπαρτσελόνα"

Η τετραετία 2008-2012 αποτέλεσε μία "χρυσή" περίοδο για την Μπαρτσελόνα, με 2 κατακτήσεις Champions League, 3 πρωταθλήματα και 2 κύπελλα Ισπανίας. Παράλληλα, ο τρόπος παιχνιδιού της, γνωστός ως "τίκι τάκα" είχε τον θαυμασμό μεγάλου μέρος των φιλάθλων.

Ο Πεπ Γκουαρδιόλα που ήταν ο "πρωτομάστορας" του εγχειρήματος, ένα χρόνο μετά την αποχώρησή του από τους "μπλαουγκράνα" είχε αφήσει ανοιχτό το ενδεχόμενο της επιστροφής.

Πλέον, δηλώνει πως έχει σκοπό να επιστρέψει κάποια στιγμή στη Βαρκελώνη, αλλά θέλει να ζήσει με την οικογένειά του και όχι να δουλέψει ως προπονητής στην "Μπάρτσα".

"Δεν θα κοουτσάρω ξανά την Μπαρτσελόνα. Υπάρχουν κύκλοι στην ζωή και ο δικός μου στην Μπαρτσελόνα έκλεισε. Η γυναίκα μου δουλεύει στην Βαρκελώνη και η σκέψη μου είναι να επιστρέψω και να ζήσω στην Βαρκελώνη. Αλλά δεν ξέρω πότε θα γίνει αυτό", δήλωσε ο 44χρονος τεχνικός της Μπάγερν Μονάχου.

News 24/7

24MEDIA NETWORK