Γκουαρντιόλα: Ποδοσφαιριστής, προπονητής και κάποτε...μοντέλο

Στο χώρο της μόδας έκανε κάποιες περιορισμένες εμφανίσεις ο Πεπ Γκουαρντιόλα το 1993 με αφορμή πασαρέλα που διοργάνωσε ο σχεδιαστής μόδας, Αντόνιο Μίρο.

Manchester City's head coach Pep Guardiola takes his seat on the bench prior to the English Premier League soccer match between Manchester City and Everton at the Etihad Stadium in Manchester, England, Saturday, Dec. 31, 2022. (AP Photo/Dave Thompson)
Ο Πεπ Γκουαρντιόλα AP PHOTO/DAVE THOMPSON

Η πορεία του Πεπ Γκουαρντιόλα στον χώρο της προπονητικής είναι γνωστή καθώς ο Καταλανός έχει καταφέρει να βρίσκεται πάντα στο επίκεντρο με τις τακτικές και τις ιδέες του.

Ως ποδοσφαιριστής κέντρισε επίσης το ενδιαφέρον του κοινού με τις εμφανίσεις του με τις φανέλες της Μπαρτσελόνα, της Ρόμα και της Μπρέσια.

Λίγοι όμως γνωρίζουν πως ο Πεπ εκτός από ποδοσφαιριστής και προπονητής έχει ασχοληθεί, έστω και για λίγο, με τον χώρο της μόδας.

Συγκεκριμένα, ο 52χρονος προπονητής το 1993 έκανε το μοντέλο για χάρη του Καταλανού σχεδιαστή μόδας, Αντόνιο Μίρο και όπως φαίνεται και στο βίντεο δεν το διασκέδαζε και ιδιαίτερα.

Δείτε το σχετικό βίντεο

Διαβάστε Περισσότερα

Μέσι: "Χάρισε" μυθικό χορό με την Αντονέλα στο πάρτι της Αργεντινής

Μπάγερν: Ο αθλητικός διευθυντής "πέταξε" σπόντα στον Νάγκελσμαν για απειθαρχία

Κελαϊφί: Επιβεβαίωσε το ενδιαφέρον για την αγορά μεγάλης ομάδας από την Ισπανία

News 24/7

24MEDIA NETWORK