Γκουρβενέκ: "Ο ΠΑΟΚ μπορεί να πάρει το πρωτάθλημα"

Υπερήφανος για την Γκινγκάμπ εμφανίστηκε ο Ζοσελίν Γκουρβενέκ, ενώ κληθείς να σχολιάσει τον ΠΑΟΚ, υποστήριξε ότι μπορεί να κατακτήσει το πρωτάθλημα.

Γκουρβενέκ: "Ο ΠΑΟΚ μπορεί να πάρει το πρωτάθλημα"
INTIME SPORTS

"Συγχαρητήρια για την νίκη και την πρόκριση. Είμαι πολύ χαρούμενος για την νίκη και περήφανος που η ομάδα μου αντεπεξήλθε σε ένα δύσκολο όμιλο, κάτι που δεν είχαμε προγραμματίσει και ίσως κάποιοι να μην το πίστευαν. Γι' αυτό είμαι περήφανος για την ομάδα μου", είπε αρχικά ο τεχνικός της Γκινγκάμπ.

Ερωτηθείς αν το ματς της Τούμπας του θύμισε το παιχνίδι στην Γαλλία, με την έννοια πως η ομάδα του εκμεταλλεύτηκε τις ίδιες αδυναμίες του ΠΑΟΚ, ο Γκουρβενέκ απάντησε: "Ήταν ένα διαφορετικό ματς. Σήμερα γνωρίζαμε πως ο ΠΑΟΚ θα πιέσει γιατί παίρνει δύναμη από την έδρα του. Θα μπορούσαμε να σκοράρουμε πριν το δεύτερο γκολ που πετύχαμε και τα πράγματα να ήταν διαφορετικά. Ξέραμε επίσης πως ο Ρατς είναι ένας παίκτης που μπορεί να βοηθήσει και επιθετικά".

Για το γεγονός ότι η ομάδα του είναι η μοναδική γαλλική που προκρίθηκε στους "32" του Europa League είπε: "Είμαι ακόμη πιο περήφανος γι' αυτό. Είναι η τρίτη σερί μας νίκη, δεδομένου πως υπήρχαν δύο νίκες για το πρωτάθλημα. Αποκλείστηκε η Σεντ Ετιέν και η Λιλ. Εμείς είχαμε έναν δύσκολο όμιλο και έτσι είμαι περήφανος που περάσαμε στην επόμενη φάση".

Όσον αφορά το σερί νικών που έχει η Γκινγκάμπ το τελευταίο διάστημα τόνισε: "Το σημαντικό είναι πως υπάρχει ηρεμία. Υπήρχε από την αρχή της σεζόν και αυτό έδεσε την ομάδα μας. Αυτό ίσχυε και στα άσχημα αποτελέσματα που είχαμε".

Αναφερόμενος στον ΠΑΟΚ είπε: "Πιστεύω πως ο ΠΑΟΚ μπορεί να πάρει το πρωτάθλημα. Γνωρίζω για την μεγάλη νίκη επί του Ολυμπιακού. Έχει δυνατό σύνολο ο ΠΑΟΚ και μπορεί να αντεπεξέλθει στο ελληνικό πρωτάθλημα. Ηταν σημαντική σήμερα η απουσία του Τζιόλη που θα μπορούσε να μοιράσει μπάλες ενώ ο Αθανασιάδης είναι εξαιρετικός επιθετικός. Δίνω πολλές πιθανότητες στον ΠΑΟΚ να κατακτήσει το ελληνικό πρωτάθλημα".

News 24/7

24MEDIA NETWORK