Γκρανέρο: "Θα μπορούσαμε να πάρουμε τη νίκη"

Ευχαριστημένος από την παρουσία των παικτών του έμεινε ο προπονητής της Βέροιας, Χοσέ Γκρανέρο, σημειώνοντας πάντως πως η "Βασίλισσα του Βορρά" θα μπορούσε να πάρει ακόμα και τη νίκη.

Γκρανέρο: "Θα μπορούσαμε να πάρουμε τη νίκη"

Ο Ισπανός προπονητής στη συνέντευξη Τύπου μετά το τέλος της αναμέτρησης, δήλωσε ικανοποιημένος από την ισοπαλία, αλλά τόνισε πως οι παίκτες του ήταν ικανοί ακόμα και για τη νίκη.

Διαβάστε αναλυτικά τις δηλώσεις του Ισπανού προπονητή:

"Ήταν ένα πολύ δυνατό και σκληρό παιχνίδι. Ένα ματς με μεγάλη ένταση το οποίο παίχτηκε σε πολύ υψηλό ρυθμό. Θεωρώ ότι η δική μου ομάδα, όσον αφορά την ανάπτυξη που είχε αλλά και τις ευκαιρίες που δημιούργησε, θα μπορούσε να φύγει από την Ξάνθη με τους τρεις βαθμούς.

Στο τέλος το ματς μπήκε σε μια διαφορετική φάση, είχαμε πολλές διακοπές, με αποτέλεσμα να πέσει πολύ ο ρυθμός. Αναγκάστηκαν να μπουν μέσα πολλές φορές οι γιατροί και οι φυσιοθεραπευτές και αυτό θα μπορούσε να επηρεάσει την δική μου ομάδα, αλλά δεν έχω να προσάψω τίποτα στους ποδοσφαιριστές μου όσον αφορά την κατάθεση που έκαναν στο γήπεδο, την αγωνιστική συμπεριφορά τους και τη μάχη που έδωσαν μέχρι το τέλος για την κατάκτηση της νίκης.

Θα πρέπει να πω όμως ότι βρήκαμε μπροστά μας μια ομάδα πολύ καλά τοποθετημένη από τη στιγμή που έμεινε στο γήπεδο με 10 παίκτες".

Για την αλλαγή Αμαραντίδη είπε: "Έχει να κάνει καθαρά για λόγους τακτικής η αλλαγή αυτή. Μετά την αποβολή της Ξάνθης ήταν ο μοναδικός παίκτης μας που είχε κίτρινη κάρτα και αυτό που βλέπαμε είναι ότι το παιχνίδι θα πάει από τα πλάγια, οπότε δεν θα ήταν σωστό να παραμείνει στο ματς ένας παίκτης με κίτρινη κάρτα".

Για την αλλαγή του Καλί σχολίασε: "Έχει να κάνει με ένα βαθύ κόψιμο στο γόνατο και ήδη οι γιατροί το περιποιούνται. Είναι μια φάση που είχε να κάνει με μια μονομαχία του Καλί με τον Σολτάνι. Το ποδόσφαιρο είναι παιχνίδι επαφών και ήταν μια αθλητική επαφή, δεν έγινε κάτι διαφορετικό. Ευχόμαστε να μην είναι κάτι σοβαρό".

News 24/7

24MEDIA NETWORK