Γκρανέρο: "Το χειρότερο παιχνίδι μας"

Tην αληθινή εικόνα του αγώνα απέδωσε στις δηλώσεις του ο Χοσέ Γκρανέρο μετά την ήττα από τον Παναιτωλικό.

Γκρανέρο: "Το χειρότερο παιχνίδι μας"
INTIME SPORTS

Αναλυτικά είπε: "Σήμερα ήταν ένα κακό παιχνίδι για μας, το χειρότερο που κάναμε την φετινή σεζόν. Δεν λειτούργησε τίποτα υπέρ μας, ίσως κι εμείς να μην διαβάσαμε καλά το ματς. Ο αντίπαλος είχε απόλυτη ευστοχία, ενώ εμείς αν και δημιουργήσαμε φάσεις δεν καταφέραμε να πετύχουμε νωρίτερα κάποιο τέρμα. Μας στοίχησαν και τα ατομικά λάθη.

Ξέραμε ότι είχαμε μια πολύ δύσκολη αποστολή μιας και είχαμε να αντιμετωπίσουμε και πολλές απουσίες. Ωστόσο αυτό δεν αποτελεί δικαιολογία για την κακή μας εμφάνιση. Ήταν μια καθαρή νίκη του Παναιτωλικού. Εμείς θα πρέπει να αντιδράσουμε άμεσα και να επιστρέψουμε στο καλό επίπεδο που είχαμε έως τώρα.

Θέλω να πω ότι μου έκανε θετική εντύπωση το γεγονός ότι ο κόσμος έμεινε μέχρι το τέλος του αγώνα για να μας χειροκροτήσει, δείχνοντας ότι δεν ξέχασε αυτά που έχουμε πετύχει έως τώρα».

Περιμένουμε πρώτα τις αποδεσμεύσεις για να δούμε σε ποιες θέσεις θα πρέπει να ενισχυθούμε. Έχουν ξεκινήσει επαφές με μεταγραφικούς στόχους, έχουμε μιλήσει αρκετές φορές με τον πρόεδρο και πολύ σύντομα θα παρθούν οι τελικές αποφάσεις".

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

24MEDIA NETWORK