Γκριεζμάν: Αυτή ειναι η απάντησή του στην πρόταση μαμούθ της Αλ Νασρ

Προσηλωμένος στους στόχους του με την Ατλέτικο Μαδρίτης παραμένει ο Αντουάν Γκριεζμάν παρά την πρόταση μαμουθ που δέχτηκε από την Αλ Νασρ.

Atletico Madrid's Antoine Griezmann applauds after the Spanish La Liga soccer match between Atletico Madrid and FC Barcelona at Civitas Metropolitano stadium in Madrid, Spain, Sunday, Jan. 8, 2023. (AP Photo/Manu Fernandez)
ο Αντουάν Γκριεζμάν έκανε μία ασύλληπτη επίδοση AP

Ένα από τα μεγαλύτερα μπαμ του καλοκαιριού επιχείρησε να κάνει η Αλ Νασρ αφού κατέθεσε τεράστια πρόταση στον Αντουάν Γκριεζμάν προκειμένου να τον πείσει να γίνει κάτοικος Σαουδικής Αραβίας.

Η ομάδα του Κριστιάνο Ρονάλντο θέλει να έχει όσο περισσότερο χαρούμενο γίνεται τον Πορτογάλο γι αυτό και κάνει πρόταση στο ένα μεγάλο όνομα μετά το άλλο ώστε να τον πλαισιώσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Σύμφωνα με ανάρτηση του Φαμπρίτσιο Ρομάνο, ο Γκριεζμάν απάντησε άμεσα αρνητικά στην πρόταση που ήρθε στα χέρια του.

Συγκεκριμένα, ο Γάλλος φέρεται να ξεκαθάρισε στους ιθύνοντες της Αλ Νασρ πως είναι πολύ χαρούμενος στη Μαδρίτη και την Ατλέτικο και δεν σκοπεύει να αποχωρήσει.

Θυμίζουμε πως η Αλ Νασρ κατέθεσε πρόταση και στον Μπρόζοβιτς, χωρίς όμως να καταφέρει να ικανοποιήσει τις οικονομικές απαιτήσεις της ομάδας του, Ίντερ.

Διαβάστε Περισσότερα

Φρενίτιδα για τον "Τούρκο Μέσι", τον θέλει όλη η Ευρώπη

Σίτι: Ο Πεπ έχει βρει ήδη τον αντι-Γουόκερ

Γιουνάιτεντ: Ο Τεν Χαχ κλειδωνεί άλλη μία μεταγραφή από το πάνω ράφι

News 24/7

24MEDIA NETWORK