Γκρίνγουντ: Η δευτέρη πατρίδα του βλέπει την "αδιαφορία" της Αγγλίας και σκέφτεται να στείλει ειδικό αίτημα στην FIFA

Την επιθυμία του να δει τον Μέισον Γκρίνγουντ με τα χρώματα της εθνικής ομάδας της Τζαμάικας εξέφρασε σε δηλώσεις του ο Ομοσπονδιακός προπονητής της ομάδας. Πώς αυτό μπορεί να πραγματοποιηθεί.

Γκρίνγουντ: Η δευτέρη πατρίδα του βλέπει την "αδιαφορία" της Αγγλίας και σκέφτεται να στείλει ειδικό αίτημα στην FIFA
Ο Μέισον Γκρίνγουντ στην προθέρμανση του αγώνα της Χετάφε με την Οσασούνα AP

Τα πατήματά του προσπαθεί να βρει ο Μέισον Γκρίνγουντ με τη φανέλα της Χετάφε, στην οποία αγωνίζεται με τη μορφή δανεισμού από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ο νεαρός μεσοεπιθετικός πρόσφατα σημείωσε και το παρθενικό του γκολ με τη φανέλα της ισπανικής ομάδας με τις εμφανίσεις του να μην περνούν απαραίτητες από αρκετούς συλλόγους της Ευρώπης αλλά και από τον προπονητή της Τζαμάικας.

Συγκεκριμένα, ο προπονητής της εθνικής ομάδας της χώρας από την οποία κατάγεται ο Γκρίνγουντ, Χειμίρ Χάλγκριμσον ανέφερε πως θέλει να έχει στο ρόστερ του τον παίκτη ειδικά αν επανέλθει στην κατάσταση που βρισκόταν πριν τη τιμωρία του.

"...Θα ήθελα να έχω το μεγαλύτερο ταλέντο στην ομάδα μου. Εάν αποκτήσει την προηγούμενη φυσική κατάσταση και φτάσει στο προηγούμενο επίπεδο τότε σίγουρα θα μπορούσε να βοηθήσει την Τζαμάικα..."

Θυμίζουμε πως σε περίπτωση που ο ποδοσφαιριστής θελήσει να αγωνιστεί με τα χρώματα της Τζαμάικας θα πρέπει να στείλει ειδικό αιτήμα η Ομοσπονδία της χώρας στην FIFA καθώς ο Γκρίνγουντ έχει καταγράψει μία συμμετοχή με την εθνική ομάδα της Αγγλίας ενώ μόνο ορατό δεν μοιάζει το ενδεχόμενο να κληθεί ξανά.

Διαβάστε Περισσότερα

Ο Ρονάλντο θέλει να παίξει μέχρι τα 42 γιατί έχει ένα απωθημένο

Τσέλσι και Μπάγερν έστειλαν σκάουτερ για ένα από τα νέα μεγάλα αστέρια της Βραζιλίας

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: "Τρελάθηκαν" οι Γκλέιζερς, η πρωτόγνωρη κίνηση που κάνουν για να ξεφορτωθούν τον Σάντσο

News 24/7

24MEDIA NETWORK