ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Γκσπούρνινγκ στο Contra.gr: “Πήγα και δοκιμάστηκα στο Σιάτλ”

Ο Μίκαελ Γκσπούρνινγκ βρίσκεται στο στόχαστρο του Σιάτλ, ομάδα που αγωνίζεται στο Αμερικάνικο πρωτάθλημα.

Γκσπούρνινγκ στο Contra.gr: “Πήγα και δοκιμάστηκα στο Σιάτλ”

Ο Αυστριακός πορτιέρε της Ξάνθης μιλώντας στο Contra.gr, αναφέρθηκε στις συζητήσεις που έχουν γίνει με την ομάδα αυτή, αλλά μίλησε και για το ταξίδι αστραπή που έκανε τον Αύγουστο στο Σιάτλ, προκειμένου να δοκιμαστεί από τους Αμερικάνους.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Μίκαελ Γκσπούτνινγκ

“Υπάρχει όντως ενδιαφέρον από το Σιάτλ. Μάλιστα τον Αύγουστο πήγα για λίγες μέρες εκεί και δοκιμάστηκα. Οι άνθρωποι έμειναν πολύ ικανοποιημένοι από μένα και ο μόνος λόγος που δεν είχα υπογράψει τότε, ήταν κάποια διαδικαστικά θέματα που με καθυστέρησαν και η θέση του τερματοφύλακα είχε καλυφθεί.

Εδώ και λίγες μέρες το ενδιαφέρον αυτό αναθερμάνθηκε και οι συζητήσεις έχουν προχωρήσει αρκετά. Οι άνθρωποι του Σιάτλ μου έδειξαν μεγάλο σεβασμό και φάνηκε ότι με θέλουν. Έχουμε μιλήσει με λεπτομέρειες για πιθανή συνεργασία μας, ωστόσο επίσημα ακόμα δεν έχει ξεκαθαρίσει κάτι. Πάντως δεν αποκλείεται τον Ιανουάριο, αν όλα πάνε καλά να μετακομίσω εκεί. Μου έκαναν μία εξαιρετική προσφορά και όλα είναι ανοιχτά”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

24MEDIA NETWORK