"Γλέντι" της κυρίας Ντιμπάλα για το 3-0 επί της Μπαρτσελόνα!

Ο Πάουλο Ντιμπάλα οδήγησε την Γιουβέντους στο ευρύ 3-0 επί της Μπαρτσελόνα με δύο υπέροχα γκολ και η σύντροφός του που βρέθηκε στις εξέδρες δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό της (PHOTO+VIDEO).

"Γλέντι" της κυρίας Ντιμπάλα για το 3-0 επί της Μπαρτσελόνα!

Μεγάλη μπάλα ο... Ντιμπάλα! Με τον Αργεντινό φορ να εμφανίζεται σεληνιασμένος πάνω στο χορτάρι και να σκοράρει δις με το μαγικό αριστερό του πόδι στα πρώτα 22 λεπτά, η Γιουβέντους κατασπάραξε με 3-0 την Μπαρτσελόνα στο πρώτο ματς των δύο ομάδων για τους "8" του Champions League και απέκτησε προβάδισμα πρόκρισης στα ημιτελικά της διοργάνωσης.

Ο "Joya" γνώρισε την αποθέωση από το κοινό της "κυρίας" τη στιγμή της αλλαγής του στο 81ο λεπτό, ωστόσο αν υπάρχει ένα άτομο από όσους βρέθηκαν στις εξέδρες του "Juventus Stadium" που να χάρηκε περισσότερο απ'όλους για την εμφάνισή του αυτή δεν ήταν άλλη από την Αντονέλα Καβαλιέρι.

Αναφερόμαστε φυσικά στη σύντροφο του 23χρονου Αργεντινού επιθετικού, με το πανέμορφο μοντέλο να ανεβάζει στο φινάλε του αγώνα μία φωτογραφία και ένα video από την παρουσία της στο γήπεδο των Τορινέζων, υπενθυμίζοντας στα σχόλιά της πως ο φετινός τελικός του Champions League είναι στο Κάρντιφ...

Juve Barcelona 3-0 vamosss #RoadtoCardiff #championsleague

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Anto (@anto_cavalieri) στις

#juvebarca Se ganó Forza Juve #championsleague #Dybala21 #dybalamask ❤

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Anto (@anto_cavalieri) στις

News 24/7

24MEDIA NETWORK