"Γλέντησε" πάλι με Πογκμπά ο Ιμπραχίμοβιτς!

Ο Πολ Πογκμπά έστειλε τη μπάλα να τραντάξει στο δεξί δοκάρι της εστίας της Τότεναμ και έτσι έδωσε λαβή στον Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς για νέο απολαυστικό σχόλιο... εις βάρος του.

"Γλέντησε" πάλι με Πογκμπά ο Ιμπραχίμοβιτς!

Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς και Πολ Πογκμπά έχουν αναπτύξει μία δυνατή φιλία από τότε που βρέθηκαν μαζί στα αποδυτήρια της Μάντσεστερ Γιουνάιτεν το περασμένο καλοκαίρι και αυτό φαίνεται και στα συχνά "πειράγματα" του Σουηδού σούπερ σταρ προς τον Γάλλο άσο τα οποία βγαίνουν προς τα έξω.

Ένα από αυτά έλαβε χώρα στο πλαίσιο του νικηφόρου κυριακάτικου αγώνα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ απέναντι στην Τότεναμ (1-0), με τον "Ίμπρα" να σχολίαζει, μιλώντας στο επίσημο κανάλι του συλλόγου, μία απευθείας εκτέλεση φάουλ του συμπαίκτη του στο δεύτερο ημίχρονο.

"Γλέντησε" πάλι με Πογκμπά ο Ιμπραχίμοβιτς!

Για τους περισσότερους επρόκειτο για μία σπουδαία φάση καθώς ο Γάλλος την πέρασε μαεστρικά πάνω από το τείχος και άφησε άγαλμα τον Λορίς, για να δει τη μπάλα να μην του κάνει το χατήρι καθώς τράνταξε το δεξί δοκάρι, όμως ο Ζλάταν δεν έμεινε ικανοποιημένος...

"Είπα στον Πολ "Πρέπει να σκοράρεις διαφορετικά θα είναι το τελευταίο φάουλ που θα σου επιτρέψω να εκτελέσεις" όμως την έστειλε στο δοκάρι", δήλωσε αρχικά ο Ιμπραχίμοβιτς και πρόσθεσε:

"Γλέντησε" πάλι με Πογκμπά ο Ιμπραχίμοβιτς!

"Εάν γινόταν εκεί το 2-0 θα είχαμε ακόμα περισσότερους ελεύθερους χώρους για να δράσουμε και θα είχαμε μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση, επειδή με το σκορ στο 1-0 ποτέ δεν ξέρεις αν σκεφτούμε ειδικά και αυτό που είχαμε πάθει στο προηγούμενο εντός έδρας παιχνίδι μας".

News 24/7

24MEDIA NETWORK