"Γλίτωσε" από τον Μπεν Αρφά ο Ολυμπιακός

Σε μία τεράστια γκάφα προέβη η ομάδα της Νις με τον Χατέμ Μπεν Αρφά. Ο Γάλλος άσος δεν θα μπορέσει να παίξει στο δεύτερο μισό της αγωνιστικής περιόδου, καθώς έχει αγωνιστεί ήδη με δύο ομάδες τη φετινή σεζόν. Διαβάστε τις λεπτομέρειες.

"Γλίτωσε" από τον Μπεν Αρφά ο Ολυμπιακός
© BEBERT BRUNO/SIPA/REX

Γαλλικά και τα αγγλικά δημοσιεύματα αποκαλύπτουν πως ο Χατέμ Μπεν Αρφά θα πρέπει να περιμένει μέχρι την επόμενη σεζόν για να κάνει το ντεμπούτο του με τη Νις, καθώς η FIFA ενημέρωσε τη Γαλλική Ομοσπονδία πως ο 27χρονος άσος έχει αγωνιστεί ήδη σε δύο συλλόγους τη φετινή χρονιά και συγκεκριμένα με τις ρεζέρβες της Νιούκαστλ και τη Χαλ Σίτι κι άρα δεν έχει δικαίωμα να αγωνιστεί και με τρίτη ομάδα.

"Γλίτωσε" από τον Μπεν Αρφά ο Ολυμπιακός

Σύμφωνα με τον κανονισμό, ένας ποδοσφαιριστής μπορεί να υπογράψει σε τρεις διαφορετικούς συλλόγους σε μία σεζόν, όμως μπορεί να αγωνιστεί μόνο σε δύο εξ αυτών.

Η Γαλλική ομοσπονδία, γνωρίζοντας πως ο Γάλλος άσος έχει αγωνιστεί με τη Χαλ αλλά και με τις ρεζέρβες της Νιούκαστλ, έκανε ερώτηση στη FIFA για το ζήτημα, η οποία όμως την ενημέρωσε πως ο αγώνας με τη Νιούκαστλ θεωρείται επίσημος κι άρα δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής με τη Νις.

Να θυμίσουμε, πως ο Μπεν Αρφά βρέθηκε στο μεταγραφικό στόχαστρο του Ολυμπιακού το προηγούμενο διάστημα, επομένως η συγκεκριμένη είδηση μπορεί μόνο να... χαροποιήσει τους "ερυθρόλευκους".

News 24/7

24MEDIA NETWORK