ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Γλίτωσε τα χειρότερα ο Άντονσον

Θα μπορούσαν να ήταν και χειρότερα. Κάπως έτσι σκέφτηκαν στον Παναθηναϊκό μαθαίνοντας τα αποτελέσματα των εξετάσεων που υποβλήθηκε ο Μίκαελ Άντονσον μετά από τον τραυματισμό του στο πόδι.

default image
Θα μπορούσαν να ήταν και χειρότερα. Κάπως έτσι σκέφτηκαν στον
Παναθηναϊκό μαθαίνοντας τα αποτελέσματα των εξετάσεων που υποβλήθηκε ο
Μίκαελ Άντονσον μετά από τον τραυματισμό του στο πόδι. Όπως έδειξε η ακτινογραφία, ο Σουηδός κεντρικός αμυντικός ήταν τυχερός και δεν υπέστη κάταγμα στο μετατάρσιο. Ωστόσο η συμμετοχή του στο ντέρμπι της Δευτέρας με την ΑΕΚ είναι
εξαιρετικά αμφίβολη.

Όπως άλλωστε έδειξε στην περίπτωση του Μπόβιο ο Βίκτορ Μουνιόθ δεν θέλει να “φορτώνει” τους παίκτες τους όταν αυτοίδεν είναι απόλυτα έτοιμοι. Μιας κι αναφερθήκαμε στο Βραζιλιάνο μέσο, για μια ακόμη ημέρα ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα, παρέα με τον Έκι Γκονζάλες. Το αν θα τεθεί στη διάθεση του Ισπανού τεχνικού θα φανεί στις τελευταίες προπονήσεις πριν από τη μεγάλη μάχη του ΟΑΚΑ.

Όσον αφορά την υπόλοιπη προπόνηση, όσοι αγωνίστηκαν στο παιχνίδι με τη Χάποελ Τελ Αβίβ ακολούθησαν πρόγραμμα αποκατάστασης, ενώ οι υπόλοιποι έκαναν ασκήσεις τακτικής και έπαιξαν δίτερμα. Σ’ αυτό συμμετείχε για πρώτη φορά μετά από τον τραυματισμό του, ο Μάριο Γκαλίνοβιτς. Ο Κροάτης τερματοφύλακας βρίσκεται πλέον στο τελικό στάδιο πριν από την επιστροφή του στη δράση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ

24MEDIA NETWORK