Γλου: "Κακώς μίλησε ο Ριβάλντο"

Γλου: "Κακώς μίλησε ο Ριβάλντο"
Ατυχής έκρινε την απόφαση του Ριβάλντο να προχωρήσει στις επίμαχες δηλώσεις μετά τον αγώνα του Ολυμπιακού με την Καλλιθέα το μέλος του ΔΣ της ΠΑΕ, Γιώργος Γλου.

" Ήταν άτυχη στιγμή, οι δηλώσεις του Ριβάλντο. Δεν πρέπει να δίνεται τόση βαρύτητα, σε τέτοια περιστατικά. Βέβαια κακώς βγήκε και είπε αυτά που είπε. Χαμένος βγαίνει μόνο ο Ολυμπιακός. Γνωρίζω ότι δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα, ανάμεσα στον Σόλιντ και στον Ριβάλντο. Ήταν μια κακή στιγμή που ήρθε νομίζω από την κακή του απόδοση", τόνισε ο κ. Γλου στην "ΕΡΑ ΣΠΟΡ" και συνέχισε:

"Οι μεγάλοι παίκτες όταν βλέπουν ότι δεν έχουν καλή απόδοση, έχουν αυτή τη συμπεριφορά. Ο Ριβάλντο είναι επαγγελματίας και αν χρειαστεί θα πρέπει να καθίσει και στον πάγκο. Δεν υπάρχει όμως κανένα θέμα ανάμεσα στον Ριβάλντο και στον Σόλιντ. Ο Ολυμπιακός είναι πρώτος και οι αντίπαλοι προσπαθούν να δημιουργήσουν προβλήματα. Και ο Σόλιντ και ο Ριβάλντο, είναι άνθρωποι που ξέρουν από ποδόσφαιρο. Θέλει ο ένας τον άλλο. Στην ομάδα κάνει κουμάντο, ο Σόλιντ, που είναι ο προπονητής".

Οσον για την εμφάνιση των "ερυθρολεύκων" στα πρώτα επίσημα παιχνίδια, ο κ. Γλου τόνισε ότι η ομάδα μπορεί να ανασυνταχθεί και να προχωρήσει στην υλοποίηση των στόχων της.

"Σίγουρα τέτοιες εμφανίσεις σαν αυτή με την Καλλιθέα, δεν δικαιολογούνται. Δεν μπορούμε όμως να κρίνουμε από ένα αποτέλεσμα. Νομίζω ότι ο Ολυμπιακός θα κάνει και καλή χρονιά και θα παίξει και καλό ποδόσφαιρο. Πρέπει να κάνει καλή ευρωπαϊκή πορεία και μπορεί να την κάνει. Πρέπει να περιμένουμε. Ο Σόλιντ, δεν θα κριθεί μόνο από ένα αποτέλεσμα. Σε βάθος χρόνου θα τον κρίνουμε. Δεν ήρθε για ένα χρόνο".

News 24/7

24MEDIA NETWORK