Γουέιν Ρούνεϊ: Πως αντέδρασε όταν συνάντησε wonderkid της Ντόρτμουντ σε ηλικία 16 ετών

Για την πρώτη του συνάντηση με το wonderkid της Μπορούσια Ντόρτμουντ, Τζουντ Μπέλιγχαμ, μίλησε, μεταξύ άλλων, ο Γουέιν Ρούνεϊ στη συνέντευξη που έδωσε στο talkSport.

D.C. United head coach Wayne Rooney speaks during an MLS soccer news conference at the team's practice facility in Leesburg, Va., Thursday, Aug. 11, 2022. (AP Photo/Patrick Semansky)
Ο Γουέιν Ρούνεϊ στον πάγκο της D.C United AP

Για την πρώτη του συνάντηση με τον άσο της Μπορούσια Ντόρτμουντ, Τζουντ Μπέλιγχαμ όταν ακόμα αυτός ήταν 16 ετών, μίλησε ο Γουέιν Ρούνεϊ στο talkSport.

Συγκεκριμένα, ο 37χρονος πρώην άσος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, όταν αγωνιζόταν στη Ντέρμπι το 2020 είχε βρεθεί αντιμέτωπος με τον Μπέλιγχαμ. Πέρα από την στάση του Κριστιάνο Ρονάλντο προς τον Έρικ Τεν Χαχ, ο Άγγλος προπονητής της D.C. United σχολίασε και την πρώτη του γνωριμία με τον νυν άσο της Μπορούσια Ντόρτμουντ, Τζουντ Μπέλιγχαμ.

"Με μάρκαρε και τότε ήταν μόλις 16. Αυτό που πραγματικά μου άρεσε σε αυτόν ήταν ότι όταν του πέρναγα την μπάλα φαινόταν ότι τον πείραζε αυτό. Έχει αποκτήσει τη νοοτροπία του να πάιζει , κάτι που φαίνεται από το γεγονός πως δεν είναι λίγες οι φορές που έχει πάρει περιβραχιόνιο αρχηγού με την φανέλα της Ντόρτμουντ και είναι μόλις 19".

Διαβάστε Περισσότερα

Ο Τομόρι κόπηκε από το Μουντιάλ & του προτάθηκε δουλειά με 250Κ σε ιστοσελίδα για ενήλικες

Ο Ρούνεϊ πέρασε πριονοκορδέλα τον Ρονάλντο και τον Κιν

Παγκόσμιο Κύπελλο: Το "δώρο" του Μέσι στη Παρί πριν φύγει για Κατάρ

News 24/7

24MEDIA NETWORK