Γουέιν Ρούνεϊ: Σύγκρινε την πορεία της ομάδας του με τη στυτική δυσλειτουργία

Την κακή πορεία της ομάδας με ανδρικό μόριο θέλησε να συγκρίνει ο Γουέιν Ρούνεϊ για να ανεβάσει ψυχολογικά τους παίκτες του.

D.C. United head coach Wayne Rooney reacts after an MLS soccer match against Orlando City, Sunday, July 31, 2022, in Washington. D.C. United won 2-1. (AP Photo/Julio Cortez)
Ο Γουέιν Ρούνεϊ σε αναμέτρηση της D.C United AP

Μία ιστορία από τη σύντομη προπονητική καριέρα του Γουέιν Ρούνεϊ στο MLS και τον πάγκο της D.C United έχει δει το φως της δημοσιότητας.

Η κακή πορεία της ομάδας φέρεται να ανάγκασε τον Άγγλο τεχνικό να χρησιμοποιήσει το βρετανικό του χιούμορ ώστε να μπορέσει να ανεβάσει ψυχολογικά τους παίκτες του.

Σύμφωνα με την SUN ο Ρούνεϊ για να γίνει πιο παραστατικός παραλληλισε την κακή πορεία της ομάδας με την στυτική του δυσλειτουργία, θέλοντας ουσιαστικά να κάνει τους παίκτες του να καταλάβουν πως για να ανακάμψεις δεν πρέπει να σταματάς να προσπαθείς ούτε στην μία ούτε στην άλλη περίπτωση.

Αυτός ο παραλληλισμός του Ρούνεϊ πάντως δεν άρεσε ιδιαίτερα στους παίκτες, κάνοντας ιδιαίτερα τους πιο νεαρούς να νιώσουν άβολα, κάτι που αποτυπώνεται και από τα μέχρι στιγμής αποτελέσματα της D.C United.

Διαβάστε Περισσότερα

Ο πρωταθλητής κόσμου Μάουρο Καμορανέζι αντικαταστάτης του Γκάμπριελ Σούρερ σε ομάδα έκπληξη

Μουντιάλ 2022: Ο Χάρι Κέιν φοράει ρολόι Ουράνιο Τόξο αξίας 600.000 ευρώ

Μουντιάλ 2022: Άγγλος πιτσιρικάς κουρεύτηκε αλά Ρονάλντο 2002 και έφαγε αποβολή

News 24/7

24MEDIA NETWORK