Γουέστ Χαμ: Κάνει την έκπληξη με τον διάδοχο του Ράις

Ο Χάρβεϊ Μπάρνς είναι ο πρώτος στόχος της Γουέστ Χαμ για να αποτελέσει τον αντικαταστάτη του Ντέκλαν Ράις, σύμφωνα με το TalkSport.

West Ham's Declan Rice is mobbed by teammates as he celebrates towards his teams fans after scoring his sides first goal during the English Premier League soccer match between Southampton and West Ham United and at St Mary's Stadium in Southampton, England, Sunday, Oct. 16, 2022. (AP Photo/Kin Cheung)
Ο Ντέκλαν Ράις έκανε κάτι που θα συζητηθεί (AP PHOTO/KIN CHEUNG)

Έντονη κινητικότητα επικρατεί στις τάξεις της Γουέστ Χαμ καθώς στο τελικό στάδιο βρίσκονται οι διαπραγματεύσεις της ομάδας με την Άρσεναλ για την πώληση του Ντέκλαν Ράις.

Το deal αναμένεται να κλείσει κοντά στα 122.000.000 ευρώ, κάτι που σημαίνει ότι ο Ράις θα γίνει η ακριβότερη μεταγραφή στην ιστορία της Premier League και μία από τις πιο δαπανηρές στην ιστορία του ποδοσφαίρου.

Τα "σφυριά" δεν αναμένεται να μείνουν με σταυρωμένα τα χέρια και σύμφωνα με το TalkSport έχουν βρει ήδη τον αντικαταστάτη του Ράις στο πρόσωπο του άσου της Λέστερ, Χάρβεϊ Μπαρνς.

Το συμβόλαιο του Μπαρνς με τις "αλεπούδες" λήγει το καλοκαίρι του 2024 αλλά η ομάδα θέλει να προχωρήσει σε πωλήσεις προκειμένου να καλύψει τη "χασούρα' της επιστροφής στην Championship.

Διαβάστε Περισσότερα

Άστον Βίλα: Ο Έμερι ενεργοποιεί την βόμβα με κορυφαίο στόπερ

Νάγκελσμαν: Μέτα τα 3 "όχι", βρέθηκε και άλλος μνηστήρας για την απόκτησή του

Λίβερπουλ: Ο Κλοπ τσεκάρει και αστέρι της Ίντερ για το κέντρο

News 24/7

24MEDIA NETWORK