Γουίγκαν: Ήθελε τον Γιάγια, πήρε τον Κόλο και τον έδιωξε σε 58 ημέρες

Παρελθόν από τον πάγκο της Γουίγκαν αποτελεί ο Κόλο Τουρέ, 58 ημέρες πριν από την έναρξη της συνεργασίας του με την αγγλική ομάδα.

FILE-In this file photo taken on Tuesday, Jan. 27, 2015, Ivory Coast soccer player, Kolo Toure, speaks during a press conference in Malabo, Equatorial Guinea.  Ivory Coast will still be in celebration mode on its return to action after winning the African Cup of Nations, giving one final call-up to retired pair Boubacar Barry and Kolo Toure to allow them to go out in front of their home crowd. (AP Photo/Sunday Alamba, File)
Ο Κόλο Τουρέ σε συνέντευξη Τύπου AP

Τη λύση της συνεργασίας της με τον Κόλο Τουρέ ανακοίνωσε η ομάδα της Γουίγκαν με τον Ιβοριανό τεχνικό να αποχωρεί έπειτα από μόλις εννέα αναμετρήσεις.

Ο Τουρέ προσλήφθηκε τον περασμένο Νοέμβριο από τους ιθύνοντες της ομάδας και στις εννέα αναμετρήσεις που βρέθηκε στον πάγκο δεν κατάφερε να οδηγήσει την ομάδα σε κάποια νίκη.

Αυτή ήταν η πρώτη ομάδα που ανέλαβε ως πρώτος προπονητής ο Τουρέ αφού προηγουμένως είχε εκτελέσει χρέη βοηθού προπονητή στον πάγκο των Λέστερ, Σέλτικ και Ακτής Ελεφαντοστού.

Θυμίζουμε ότι η αγγλική ομάδα αρχικά είχε προσεγγίσει τον αδερφό του Κόλο, Γιάγια Τουρέ, ο οποίος όμως επέλεξε να συνεχίσει το έργο του στις ακαδημίες της Τότεναμ.

Διαβάστε Περισσότερα

Εμπαπέ: Αυτόν τον ποδοσφαιριστή απαιτεί από τον Κελαϊφί για να παραμείνει στην ομάδα

Αρσέναλ: Πήρε παίκτη, "κέρδισε" και την βασίλισσα του τουέρκ

Τρελό! Ποδοσφαιριστής αγωνίστηκε με κάμερα GoPro, εντυπωσιακά τα πλάνα

News 24/7

24MEDIA NETWORK