Γουόκερ: Έχει στα χέρια του δύο προτάσεις, πότε αποφασίζει

Εντός της εβδομάδας αναμένεται να αποφασίσει για το μέλλον του ο Κάιλ Γουόκερ σύμφωνα με τον Φαμπρίτσιο Ρομάνο.

Manchester City's Kyle Walker heads the ball during the Champions League semifinal first leg soccer match between Real Madrid and Manchester City at the Santiago Bernabeu stadium in Madrid, Spain, Tuesday, May 9, 2023. (AP Photo/Manu Fernandez)
Ο Κάιλ Γουόκερ με τη φανέλα της Μάντσεστερ Σίτι AP

Από μία κλωστή κρέμεται το μέλλον του Κάιλ Γουόκερ στην Μάντσεστερ Σίτι καθώς, παρά το γεγονός πως ο ποδοσφαιριστής έχει συμβόλαιο μέχρι το 2024 με τους 'Πολίτες" έχει εκφράσει την επιθυμία του να κάνει μία αλλαγή στην καριέρα του.

Ο Πεπ έχει ξεκαθαρίσει στον ποδοσφαιριστή πως τον θέλει στο ρόστερ εν όψει της ερχόμενης αγωνιστικής περιόδου αλλά ο Άγγλος δεν έχει μείνει ικανοποιημένος από τον τρόπο με τον οποίο χρησιμοποιείται.

Η Μπάγερν έχει καταθέσει επίσημη πρόταση στον Άγγλο μπακ , έπειτα από σχετική εισήγηση του Τόμας Τούχελ, προσφέροντάς του μάλιστα συμβόλαιο διετούς συνεργασίας, ενώ πρόταση ανανέωσης έχει και από την Μάντσεστερ Σίτι.

Σύμφωνα με τον Φαμπρίτσιο Ρομάνο, ο Γουόκερ αναμένεται εντός των επόμενων ημερών να πάρει τη τελική του απόφαση για το μέλλον του.

Σε περίπτωση μεταγραφής του στη γερμανική ομάδα, η Σίτι θα κινηθεί για δεξί μπακ καθώς δεν υπολογίζεται από τον Γκουαρντιόλα ο Ζοάο Κανσέλο.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση

Διαβάστε Περισσότερα




News 24/7

24MEDIA NETWORK