Γουόλκοτ: Οδεύει προς την...συνταξιοδότηση, ο λόγος

Το τέλος της καριέρας του αναμένεται να ανακοινώσει εντός των επόμενων ημερών ο Θίο Γουόλκοτ καθώς δεν έχει καταφέρει να βρει αυτό που θέλει μετά από την αποχώρησή του από την Σαουθάμπτον.

Manchester City's Jack Grealish, right, and Southampton's Theo Walcott challenge for the ball during the English Premier League soccer match between Southampton and Manchester City at St Mary's Stadium in Southampton, England, Saturday, April 8, 2023. (AP Photo/Frank Augstein)
Ο Θίο Γουόλκοτ με τον Τζακ Γκρίλις AP

Το τέλος της ποδοσφαιρικής του καριέρας είναι πολύ πιθανό να ανακοινώσει ο Θίο Γουόλκοτ τις επόμενες μέρες σύμφωνα με όσα αναφέρει σε ανάρτησή του το TalkSport.

Ο 34χρονος εξτρέμ αποχώρησε τον περασμένο Ιούλιο από την Σαουθάμπτον και παρά το γεγονός πως πρόερχεται από μία χρονιά με 20 συμμετοχές στην Premier League, δεν έχει έρθει σε συμφωνία με κάποια ομάδα της αρεσκείας του για τη νέα σεζόν, γεγονός που τον κάνει να σκέφτεται το πρόωρο "αντίο".

Ο Γουόλκοτ έχει καταγράψει συνόλικα 567 συμμετοχές στην καριέρα του με τις 397 εξ αυτών να είναι στην Premier League, ενώ συνολικά έχει στη συγκομιδή του 132 γκολ και 95 ασίστ σε όλες τις διοργανώσεις.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση

Διαβάστε Περισσότερα

Μπάγερν: Μετά από πολλές προσπάθειες ο Τούχελ επιλέγει παίκτη έκπληξη για νο1 κάτω από τα γκολπόστ

Γιουνάιτεντ: Πώς η επιλογή του Μαγκουάιρ προκάλεσε το "χάος" σε τρεις ομάδες

Η Σίτι τελείωσε την "δουλειά" και ετοιμάζει διπλή βόμβα

News 24/7

24MEDIA NETWORK