Φλερτάρει με Χαλίς ο ΠΑΟΚ σύμφωνα με τους Γάλλους

Ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ για τον 28χρονο Αλγερινό κεντρικό αμυντικό της Ακαντέμικα, Ραφίκ Χαλίς αποκαλύπτει το "francefootball".

Φλερτάρει με Χαλίς ο ΠΑΟΚ σύμφωνα με τους Γάλλους

Ο Ραφίκ Χαλίς μπαίνει στην καθημερινότητα του ΠΑΟΚ αν πιστέψουμε σημερινό (28/6) δημοσίευμα του francefootball. Πρόκειται για τον 28χρονο (γεννημένος στις 2 Σεπτεμβρίου 1986) Αλγερινό δεξιοπόδαρο κεντρικό αμυντικό της Ακαντέμικα, το συμβόλαιό του οποίου λήγει στις 30 Ιουνίου.

Ο Χαλίς φόρεσε το περιβραχιόνιο του αρχηγού της Εθνικής Αλγερίας στο τελευταίο παιχνίδι των ομίλων του Μουντιάλ κόντρα στην Ρωσία. Έπαιξε και στα τρία ματς που έδωσε η Αλγερία μέχρι στιγμής στο Παγκόσμιο Κύπελλο, ενώ με αντίπαλο τη Νότια Κορέα σκόραρε κιόλας, γράφοντας με κεφαλιά το 0-2. Πέρσι είχε 22 συμμετοχές με την Ακαντέμικα και είναι 32 φορές διεθνής με την Εθνική Αλγερίας.

Παλαιότερα άνηκε στην Μπενφίκα χωρίς, πάντως, να αγωνιστεί με τους "Αετούς". Εκείνο το διάστημα παραχωρήθηκε δανεικός στην Νασιονάλ με την οποία μέτρησε 34 συμμετοχές, Στη συνέχεια μεταγράφηκε στην Φούλαμ σημειώνοντας μόλις μια παρουσία και από το 2012 παίζει στην Ακαντέμικα.

Από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ, πάντως, διαψεύδουν ότι η περίπτωσή του είναι μεταξύ αυτών που εξετάζονται.

News 24/7

24MEDIA NETWORK