Γραμμένος: "Είμαι και θα είμαι υποψήφιος για την ΕΠΟ"

Ο υποψήφιος πρόεδρος της ΕΠΟ Βαγγέλης Γραμμένος περνάει στην επίθεση για την υπόθεση με τις πλαστογραφίες στην ΕΠΣ Μακεδονίας για την οποία κινδυνεύει με αποκλεισμό από το ποδόσφαιρο.

Γραμμένος: "Είμαι και θα είμαι υποψήφιος για την ΕΠΟ"
grammenos ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Για προσπάθεια κάποιων να ανακόψουν την κάθαρση και να μεταθέσουν τις εκλογές της ΕΠΟ κάνει λόγο σε γραπτή του δήλωση ο Βαγγέλης Γραμμένος.

Ο πρόεδρος της ΕΠΣ Μακεδονίας πέρασε στην επίθεση για την υπόθεση με τις πλαστογραφίες στην ΕΠΣ Μακεδονίας για την οποία κινδυνεύει με αποκλεισμό από το ποδόσφαιρο, έπειτα από εισήγηση του μέλους της Επιτροπής Δεοντολογίας Δημήτρη Νικητόπουλου σημειώνοντας χαρακτηριστικά ότι "είμαι και είμαι υποψήφιος για τις εκλογές στην ΕΠΟ".

Η δήλωση του Βαγγέλη Γραμμένου.

"Όσο και να θέλουν κάποιοι να ανακόψουν την πορεία προς την κάθαρση δε θα το καταφέρουν. Όσοι, επίσης, επιθυμούν, διακαώς, τη μετάθεση των εκλογών σε βάθος χρόνου, ματαιοπονούν. Τέλος, όσοι επιχειρούν να δημιουργήσουν αναστάτωση και αποσυσπείρωση στις Ενώσεις που στηρίζουν την υποψηφιότητά μου, τους πληροφορώ πως πλανώνται «πλάνην οικτράν». Έχω δηλώσει κατ΄ επανάληψη, και δηλώνω και τώρα, πως δεν με αγγίζουν πράξεις που απεχθάνομαι ως άνθρωπος και αποδοκιμάζω ως επιστήμονας.

Η πορεία μου, όλα αυτά τα χρόνια, στη δουλειά μου, στην επιστημονική μου καριέρα και η ενασχόλησή μου με το ποδόσφαιρο, από θέση ευθύνης, είναι η καλύτερη απόδειξη για το ήθος και το ποιόν του χαρακτήρα μου. Όλους, λοιπόν, αυτούς, που επιθυμούν και ονειρεύονται άλλες εποχές, τους πληροφορώ ότι είμαι και θα είμαι ο επικεφαλής της κίνησης «Επιστροφή στο ποδόσφαιρο» στην εκλογική διαδικασία για την ανάδειξη νέας διοίκησης στην ΕΠΟ.

Ξέρω πως θα απογοητευθούν, αλλά η πραγματικότητα και η αλήθεια είναι αυτή. Όσο πιο γρήγορα το αντιληφθούν τόσο το καλύτερο γι’ αυτούς"

News 24/7

24MEDIA NETWORK