Γραμμένος: "Πρώτο ζητούμενο η ανάκτηση της εμπιστοσύνης"

Για την υποψηφιότητά του για την προεδρία της ΕΠΟ στις προσεχείς εκλογές μίλησε ο πρόεδρος της ΕΠΣ Μακεδονίας, Βαγγέλης Γραμμένος, αναλύοντας το πλάνο του σε περίπτωση που καταφέρει να επικρατήσει.

Γραμμένος: "Πρώτο ζητούμενο η ανάκτηση της εμπιστοσύνης"

Ο πρόεδρος της ΕΠΣ Μακεδονίας και υποψήφιος πρόεδρος της ΕΠΟ, Βαγγέλης Γραμμένος, μίλησε στο ραδιοφωνικό σταθμό ARENA FM 89,4 και μεταξύ άλλων τόνισε:

"Το γεγονός ότι 29 ενώσεις επέλεξαν το δικό μου πρόσωπο αποτελεί τιμή για εμένα, γεννά όμως και μεγάλη ευθύνη. Είμαι χαρούμενος και περήφανος. Η μάχη θα δοθεί, ώστε το ποδόσφαιρο την επόμενη μέρα να έχει άλλο ήθος και άλλο ύφος. Γι’ αυτό και οι Ενώσεις πυκνώνουν στις τάξεις αυτής της κίνησης.

Το ποδόσφαιρο πρέπει να βρει το δρόμο του ενωμένο. Δε γίνεται να ανακάμψει ως δια μαγείας την επόμενη μέρα. Πρέπει να κοιταχτούμε όλοι στα μάτια, αλλιώς θα έχουμε πάλι προβλήματα, ανακατατάξεις, βία στα γήπεδα.

Στο «όλοι μαζί», δεν μπορούν να βρίσκονται άνθρωποι που έχουν φέρει το ποδόσφαιρο σε αυτήν την κατάντια. Υπάρχουν υγιείς δυνάμεις στο ποδόσφαιρο. Και ο παράγοντας έχει καταλάβει ότι τα πράγματα οδεύουν προς την ολική καταστροφή, αν δεν έχει έρθει ήδη. Πρέπει να αλλάξει η νοοτροπία.

Θα ξεκινήσεις την επόμενη μέρα με την ανάκτηση της εμπιστοσύνης ανάμεσα στους εταίρους. Θα προχωρήσει η κίνηση σε τομές. Οργανωτικά θα πρέπει την Ομοσπονδία να την ανασυγκροτήσεις. Σήμερα βγαίνουν αποφάσεις της μισής ώρας. Όταν δεν παίρνεις την άποψη του άλλου, γίνεται το λάθος. Τι θέλει σήμερα το ποδόσφαιρο; Να ανακτήσει την εμπιστοσύνη του κόσμου.

Θα συζητήσουμε με όλους τους φορείς. Δεν μπορεί να εκλέγει τον πρόεδρό της η Σούπερ Λιγκα και σε μια εβδομάδα να παραιτείται. Ο κόσμος με ποια ψυχολογία θα πάει στο γήπεδο; Πηγαίνει με καχυποψία που προκαλεί εκρήξεις. Ο κόμπος έχει φτάσει στο χτένι πλέον.

Είναι δυνατόν να μην έχουν αντιληφθεί ότι δεν μπορεί να συνεχίσει έτσι η κατάσταση; Τι άλλο πρέπει να γίνει δηλαδή;. Είναι τραγικό να μην μπορούμε να συμφωνήσουμε ποιος θα ορίζει τους διαιτητές. Να αλλάζεις έτσι τους δικαστές; Όλα αυτά προκαλούν και προκαλούν άσχημα. Ή παρωπίδες υπάρχουν ή βαδίζουμε στο άγνωστο με βάρκα την ελπίδα.

Η ανάκτηση της εμπιστοσύνης είναι το πρώτο ζητούμενο. Δεν υπάρχει άλλος δρόμος. Είναι προς το συμφέρον όλων να πάει το ποδόσφαιρο μπροστά. Ένας επενδυτής πως θα επενδύσει σε ένα περιβάλλον που δεν είναι υγιές;

Η διαιτησία είναι μέγα θέμα. Το να μην μπορείς να βρεις δυο τρεις ανθρώπους για να συμφωνήσουν στο μίνιμουμ καταλαβαίνετε τι καχυποψία υπάρχει.

Όλα είναι στον αέρα τώρα. Θα ήταν επισφαλής μια πρόβλεψη πότε θα αλλάξει η κατάσταση. Ας περιμένουμε λίγο. Θα σας πω ότι η τάση είναι αυξητική. Θα πυκνώσουν κι άλλες ενώσεις τις επόμενες μέρες. Με τον κύριο Κοντονή δεν έχω συναντηθεί. Αν μου ζητήσει ο υπουργός να συναντηθούμε θα το κάνω. Η ευθύνη είναι τεράστια και έχω συναίσθηση. Θα προσπαθήσουμε γι’ αυτό που αγαπήσαμε και αγαπάμε όλοι".

News 24/7

24MEDIA NETWORK