Γραμμένος: "Τι εννοούσε ο Σαββίδης"

O πρόεδρος της ΕΠΣΜ, Ευάγγελος Γραμμένος αναφέρθηκε στις δηλώσεις του Ιβάν Σαββίδη και εξήγησε τι ακριβώς εννοούσε ο ισχυρός άνδρας του ΠΑΟΚ, όταν σχολίασε πως "ο Γραμμένος είναι δικός μας".

Γραμμένος: "Τι εννοούσε ο Σαββίδης"
Γραμμένος ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Ευάγγελος Γραμμένος, πρόεδρος της ΕΠΣΜ, ξεκαθάρισε τι εννοούσε ο Ιβάν Σαββίδης με τις δηλώσεις που έκανε μετά το τέλος του αγώνα με τον Ολυμπιακό.

Αναλυτικά όσα είπε ο Ευάγγελος Γραμμένος στον ArenaFM 89.4: "Από την στιγμή που αποσύρει την υποψηφιότητα του ο κ.Ελευθεριάδης , πάω μόνος μου στις εκλογές στις ΕΠΟ. Η ουσία είναι ότι δεν υπάρχει αυτή την ώρα αντίπαλος υποψήφιος. Σε ανύποπτο χρόνο είχα δηλώσει ότι αυτή η παράταξη θα πάει μόνη της. Δεν είναι εγωιστικό αυτό που είπα, αλλά το έδειχνε η πορεία. Αυτή η παράταξη έδειξε ότι μπορεί να ενώσει το ποδόσφαιρο στους κόλπους του. Δεν χρειάζονται πολλοί και ένας μπορεί να φέρει την ποδοσφαιρική ειρήνη και να συνενώσει διαφορετικές απόψεις και αντιλήψεις. Αυτή την στιγμή μας στηρίζουν κοντά στις 40 Ενώσεις!

Όταν έχεις μια τέτοια αποδοχή αντίστοιχη είναι και η ευθύνη. Νιώθω ότι έχω μεγαλύτερη ευθύνη. Αλλά δεν είμαι μόνος μου σε αυτή την προσπάθεια. Είναι όλοι αυτοί που την επόμενη μέρα θα βάλουν όλοι τους την ενέργεια για το καλό του ποδοσφαίρου".

Το μήνυμα του στις υπόλοιπες Ενώσεις: " Ελάτε μαζί μας να συζητήσουμε με όρους και προϋποθέσεις, ισότητας, διαφάνειας και ισονομίας".

Αναφορικά με τα όσα είπε ο Ιβάν Σαββίδης: "Επίσημα η ΠΑΕ ΠΑΟΚ το έχει πει ξεκάθαρα. Όταν είπε "δικός μας", δεν εννοούσε του ΠΑΟΚ, δεν ήταν σωστή η μετάφραση. Το είχε δηλώσει όπως και πέρυσι μετά από εκείνο τον περιβόητο αγώνα με τον Ολυμπιακό, ότι ο νέος πρόεδρος θα είναι από την Θεσσαλονίκη. Με φωτογράφιζε τότε ο κ.Σαββίδης, και τώρα "δικός μας", εννοούσε από την Θεσσαλονίκη".

Ο κ. Μελισανίδης και ο κ.Αλαφούζος σας στηρίζει;

"Βεβαίως. Και οι δυο μάλιστα με χθεσινές τους δηλώσεις στήριξαν την υποψηφιότητα μου".

Αναφορικά με τα όσα είπε ο .Ελευθεριάδης: "Συναντήθηκα με τον κ.Ελευθεριάδη με αφορμή την σύσταση μιας επιτροπής. Πράγματι ο κ.Ελευθεριάδης μου είχε πει να πάμε όλοι σε μια μορφή συναίνεσης αλλά αυτό για να γίνει πρέπει να γίνει αποδεκτό από όλους. Και κάποια στιγμή ατόνησε αυτή η πρόταση, δεν περπάτησε. Έχω βέβαια και πολλές ενστάσεις στα όσα είπε ο κ. Ελευθεριάδης το πρωί στον ArenaFM .

Όταν λες εγώ θέλω το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο και δεν με νοιάζει το επαγγελματικό , δεν είναι έτσι τα πράγματα. 30 χρόνια που είμαι στις γενικές συνελεύσεις της ΕΠΟ δεν έχω ακούσει ποτέ τον κ. Ελευθεριαδη να κάνει καμία πρόταση για το ερασιτεχνικό. Εγώ έκανα πάντα προτάσεις και τις απέρριπτε πάντα η διοίκηση της ομοσπονδίας και μεταξύ αυτών που τις απέρριπταν ήταν και η Ένωση Πιερίας.

Ο κ. Ελευθεριάδης είπε ότι θα χάνατε τις εκλογές, αν γινόταν τον Οκτώβριο: "Όσα δεν φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια… Όλος ο κόσμος ήξερα πιο θα ήταν το αποτέλεσμα αν γινόταν οι εκλογές τον Οκτώβριο. Αν τώρα τον κ.Ελευθεριάδη δεν τον ενημέρωσαν κάποιοι, για το πιο θα ήταν το επερχόμενο αποτέλεσμα, δεν μπορώ να κάνω κάτι. Η δικιά μας παράταξη θα είχε τον Οκτώβριο 108 ψήφους στις 181, μάξιμουμ 115-117 ψήφους. Προφανός και θα κερδίζαμε με μεγάλη διαφορά, το ήξερε όλος ο κόσμος".

24MEDIA NETWORK