Γρηγορίου: “Τυπική η παρουσία μας στα πλέι οφ”
Για τον τραγέλαφο των πλέι οφ υπό τις παρούσες συνθήκες μίλησε σε ραδιοφωνική του συνέντευξη ο προπονητής της Δόξας.
Αναλυτικά οι δηλώσεις Γρηγορίου στον Sentra 103,3
Για τη διεξαγωγή των play off τη συγκεκριμένη χρονική περίοδο:
“Είχαμε αρχίσει τον προγραμματισμό, είχαμε κλείσει ημερομηνία για την προετοιμασία, για προπονητικά κέντρα και μεταγραφές και, ξαφνικά, μέσα σε μια νύχτα καλούμαστε να είμαστε σε δυο μέρες στον αγωνιστικό χώρο. Κάτι απίστευτο”.
Για τη διαθεσιμότητα των ποδοσφαιριστών:
“Eίναι στην κρίση των ποδοσφαιριστών αν μπορέσουν να έρθουν να παίξουν, γιατί ουσιαστικά είχαμε μόνο ένα συμβόλαιο και ορισμένα παιδιά είχαν λήξει τη συνεργασία με την ομάδα, κάτι το οποίο είναι ακόμη πιο δύσκολο. Αρκετά παιδιά από την περσινή ομάδα ήδη βρίσκονται σε άλλους συλλόγους, έχοντας ξεκινήσει προετοιμασία. Εκλιπαρώντας έχουμε μαζέψει, μέχρι στιγμής, οκτώ με εννέα παιδιά.
Εμείς πρέπει να παρουσιαστούμε στον αγωνιστικό χώρο με ορισμένα παιδιά από τους νέους και τα παιδιά, τα οποία έρχονται από διακοπές. Θα μπορούν να παίξουν ανά δυο μέρες αγώνα; Θα τραυματιστούν σίγουρα. Μέσα σε 10 μέρες έξι αγωνιστικές, μιλάμε για 90λεπτα, για αντίξοες καιρικές συνθήκες, δεν υπάρχει αυτό. Είναι τουλάχιστον τραγελαφικό”.
Για το αν έχει ελπίδες ανόδου η Δόξα:
“Δεν μπορείς να έχεις βλέψεις και αυτό είναι το παράλογο, δεν πάνε επί ίσοις όροις οι ομάδες. Θα αντιμετωπίζαμε διαφορετικά τα πλέι οφ πριν ένα μήνα, καθώς ήμασταν σε καλύτερη κατάσταση, αλλά έχουν αντιστραφεί οι όροι και είναι τυπική η παρουσία μας”.
Για την επόμενη χρονιά:
“Έχω συμφωνήσει με τον πρόεδρο και για την επόμενη σεζόν. Θα πρέπει να μειώσουμε το μπάτζετ και να χτίσουμε μια ομάδα με τριετή συμβόλαια, ένα κράμα νέων και παλιών παικτών. Είμαστε υποχρεωμένοι να κάνουμε καλή πορεία. Ο πρόεδρος έχει στόχο και μεράκι για το ποδόσφαιρο. Θέλει υπομονή, δουλεία και πίστωση χρόνου για να οδηγηθεί μια ομάδα ψηλά. Θα πρέπει να πηγαίνουμε βήμα βήμα. Αυτή είναι η καλύτερη συνταγή”.