Γρηγορίου: "Δίκαιο το αποτέλεσμα"

Ο Μιχάλης Γρηγορίου στάθηκε στη συγκέντρωση των ποδοσφαιριστών του για να σημειωθεί η νίκη επί του Αστέρα Τρίπολης, ενώ αναφέρθηκε στις πολλές χαμένες ευκαιρίες.

Γρηγορίου: "Δίκαιο το αποτέλεσμα"
INTIME SPORTS

"Έτσι όπως ξεκινήσαμε το ματς, έτσι το τελειώσαμε και για αυτό είμαι ευχαριστημένος. Από τον ρυθμό, τη συγκέντρωση, την τακτική που είχαν τα παιδιά καθ' όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού.

Έχω την εντύπωση ότι σίγουρα είναι δίκαιο το αποτέλεσμα, αλλά θα μπορούσαμε να είχαμε σκοράρει πιο νωρίς και να μην πάμε στη διαδικασία του άγχους που μας ξύπνησε μνήμες από το παιχνίδι του Ατρομήτου που θα μπορούσαμε να είχαμε πάθει ζημιά. Τέλος καλό, όλα καλά", είπε αρχικά ο τεχνικός της Κέρκυρας και συνέχισε:

"Έχουμε ένα ακόμη παιχνίδι για να ολοκληρωθεί ο πρώτος γύρος και προσηλωμένοι στον στόχο μας κοιτάμε να μαζέψουμε τους βαθμούς που χρειαζόμαστε για να μείνουμε στην κατηγορία.

Από εκεί και πέρα, το μυαλό μας είναι ήδη στο παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ. Να ευχαριστήσω πάρα πολύ τον κόσμο, ο οποίος βοήθησε πάρα πολύ και εύχομαι παιχνίδι με παιχνίδι να τους κάνουμε να έρχονται πιο πολύ στο γήπεδο".

News 24/7

24MEDIA NETWORK